Gépezek vagy átmegyek a legjobb barátomhoz, aki egy másik iskolába jár, de általánosban osztálytársak voltunk.
16/f
Gépezek, tévézek, pihenek, segítek a házimunkában, tanulok, és csak ilyenkor tudok találkozni a barátnőimmel, akikkel sajnos nem egy suliba járunk.
15/L
Aludni, gépezni, barátnőkkel filmezni, barátnőkkel kávézni valahol, este szórakozni, vasárnap este tanulni, kutyázni-macskázni :)
16L
Péntek du-este haverokkal lógok, szombaton általában elmegyek valahova, akár családdal. Szombat reggelente szoktam elmenni bringázni. Vasárnap itthonvagyok, tanulás, ilyenek..:)
15/F
Péntek du pihi,egy kis tanulás.Szombat délelőtt szintén,délután lovi,pihi esetleg lejön hozzánk az egyik barátnőm,aki másik suliba jár.Vasárnap délelőtt tanulás,pihi és házimunka,du pedig vagy tanulok vagy pihenek,ez attól függ,hogy mennyi doga,felelés lesz a következő héten.Lehet,hogy elsőre kicsit soknak hangzik ennyi tanulás,de ez max. egyszerre két órát jelent,és én szinte mindent előre megtanulok,hogy hétköznap csak keveset kelljen.:)
15/L
találkozom valakivel (fotózás, mozi, színház, sima kávé, akármiÖ vagy itthon vagyok és filmeket nézek, eszek, punnyadok.. általában szombaton kimegyek valahová vasárnap punnyadok+tanulok. és általában vagy pénteken vagy szombaton este még ráadásul valami buli is.
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!