Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok. Miket szoktatok...

Kamaszok. Miket szoktatok hétvégén csinálni? (:

Figyelt kérdés

2013. nov. 16. 17:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Gépezek vagy átmegyek a legjobb barátomhoz, aki egy másik iskolába jár, de általánosban osztálytársak voltunk.

16/f

2013. nov. 16. 17:39
 2/11 anonim ***** válasza:

Gépezek, tévézek, pihenek, segítek a házimunkában, tanulok, és csak ilyenkor tudok találkozni a barátnőimmel, akikkel sajnos nem egy suliba járunk.

15/L

2013. nov. 16. 18:53
 3/11 anonim ***** válasza:
alszok, pihenek, gépezek, tanulok, elmegyek barátnőmhöz, találkozok barátommal, itthon vagyok családdal (koleszos vagyok)
2013. nov. 16. 19:34
 4/11 anonim ***** válasza:
Csak is pihenek. Mindent az àgyba csinálok. Ott laptopozok,ott nézem a TV-t,ott eszek,ott tanulol. Rengeteget alszok,és olyan mértékben lusta vagyok,hogy szerintem nálam lustább ember nincs..... 14L
2013. nov. 16. 20:43
 5/11 anonim ***** válasza:

Aludni, gépezni, barátnőkkel filmezni, barátnőkkel kávézni valahol, este szórakozni, vasárnap este tanulni, kutyázni-macskázni :)

16L

2013. nov. 16. 22:03
 6/11 anonim ***** válasza:
Péntek vagy szombat este beülünk valahová a barátaimmal, a szombatot általában a házimunkának szentelem, vasárnap pedig pihi. Tanulás, kutyázás, családi program, sorozatnézés, stb...
2013. nov. 16. 23:37
 7/11 anonim ***** válasza:

Péntek du-este haverokkal lógok, szombaton általában elmegyek valahova, akár családdal. Szombat reggelente szoktam elmenni bringázni. Vasárnap itthonvagyok, tanulás, ilyenek..:)

15/F

2013. nov. 17. 09:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Péntek du pihi,egy kis tanulás.Szombat délelőtt szintén,délután lovi,pihi esetleg lejön hozzánk az egyik barátnőm,aki másik suliba jár.Vasárnap délelőtt tanulás,pihi és házimunka,du pedig vagy tanulok vagy pihenek,ez attól függ,hogy mennyi doga,felelés lesz a következő héten.Lehet,hogy elsőre kicsit soknak hangzik ennyi tanulás,de ez max. egyszerre két órát jelent,és én szinte mindent előre megtanulok,hogy hétköznap csak keveset kelljen.:)

15/L

2013. nov. 17. 11:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Péntek délután egy kicsi pihenés, tévé, satöbbi, péntek este kocsmázunk (általában, de nem minden pénteken), szombaton egész nap gépezek és ha anyám megkér valami házimunkára azt megcsinálom, este meg megint csak megyek valahova. Barátnőmhöz, városba, esetleg egész éjszakás bulira, ottalvásra, házibuliba, koncertre, ilyenek. Vasárnap beláthatatlan ideig alszok, majd tanulok és gépezek.
2013. nov. 18. 22:01
 10/11 anonim ***** válasza:

találkozom valakivel (fotózás, mozi, színház, sima kávé, akármiÖ vagy itthon vagyok és filmeket nézek, eszek, punnyadok.. általában szombaton kimegyek valahová vasárnap punnyadok+tanulok. és általában vagy pénteken vagy szombaton este még ráadásul valami buli is.

15l

2013. nov. 20. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!