Megengednéd a 14 éves lányodnak, hogy Tim Burton-gilmeket nézzen? (Sweeney Todd, Ollókezü Edward, Éjsötét árnyék- ilyen hasonlóak? )
Tim Burton *_* <3 Imádom,nincs ezekben a filmekben semmi rossz
13/L :)
Ugyanennyi idos vagyok,es nekem is Tim Burton a kedvenc rendezom:) nem szeretek filmet nezni egyebkent,de az o alkotasai mindig lekotnek.plusz mindig valtanak ki belolem valamilyen reakciot,van,hogy nagyon nevetek(pl.pee wee nagy kalandja),vagy epp orakon at(!)sirok(pl.ollokezu edward,sot,engem meg a sweeney todd is megrikatott:D).
Lehet,hogy vannak benne ilyen dolgok,de amikor hallom,hogy az osztalytarsaim csak akciofilmeket vagy horrort neznek(persze ezekbol is a gagyibb valtozatokat),akkor halat adok az egnek,hogy ertelmes filmeket nezek...szerintem a szuleid sem itelnek el,sot,ugy gondolom,ha akar egyet is megnezetsz veluk,nekik is tetszeni fog majd:) tapasztalatbol irom
Bocsi,hogy ilyen keson valaszolok,most bukkantam ra a kerdesre egesz veletlenul,nem birtam ki..
14/l
Én 13/L vagyok álltalában olyanokat nézek mint pl:
Jégvarázs
Égbőlpottyant mikulás
Büszkeség és balítélet + összes Jane Austen feldolgozás
Sőt sokszor csingiling, barbie filmek, és disney hercegnők.
Ja és eléggé vallásos is vagyok
Én megnéztem az éjsötét árnyékot és tetszett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!