Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Megengednétek ezt a...

Szülők! Megengednétek ezt a 17 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés
Kimenni Párizsba egy koncertre egy 18 éves lánnyal és egy 17 éves fiúval saját megkeresett pénzből? A koncert a 18. szülinapja előtt egy hónappal lesz. A lány jó tanuló gimnazista, nagy csalódásokat még sosem okozott.
2013. nov. 18. 19:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell ismerned... ha belegondolsz, nagyon sokan az ország másik végébe mennek kollégiumba 14-15 évesen!

Tehát: amennyiben nem nyámnyila, el tud igazodni, valamint ismeri a nyelvet, akkor igen, ebben a korban elengedném, max felszerelném a nagykövetség minden elérhető elérhetőségével.

Ha a fentieknek nem felel meg, akkor meg nem...

2013. nov. 18. 20:44
 12/19 anonim ***** válasza:
40%
elengedném, ami Párizsban történhet vele, az itthon is megtörténhet, egy esti buliban, bárhol. És elvenni egy ekkora élményt tőle, még él emlegetné.
2013. nov. 18. 20:47
 13/19 anonim ***** válasza:
Én is elengedném. Nekem az első sziget jegyemet anyum vette, akkor voltam 17 éves. Azt se tudtam mi az a sziget, csak anyum kapott féláron két jegyet egyik ismerősétől és mondta, hogy biztos jól fogom magam érezni. Barátnőm apukáját kicsit nehezebb volt megfűzni, de anyumnak sikerült végül rábeszélnie. Azóta is emlegetjük azt a hetet. Voltunk utána még 2-3 éven keresztül, de az már nem olyan volt. Bennem megbíztak a szüleim így elengedtek. Nyilván azt te tudod milyen a kapcsolatod a lányoddal. Én mindenképpen azért beszélnék személyesen a másik két szülővel is. Milyen koncertről van szó egyébként és hol lenne a szállásuk? Hogyan mennének? Tényleg felnőtt már, nem korlátozhatod de azt értesd meg vele, hogy félted. ennyi...
2013. nov. 18. 21:23
 14/19 anonim ***** válasza:
Én elengedném. Csak ne állítólag legyen a röbbi barátja elengedve, hanem beszéld meg a szüleikkel.
2013. nov. 18. 21:51
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem engedném a társaság miatt, ha egy idősebb megbízható fiú (férfi) menne velük, mondjuk barátja, felnőtt rokon, akkor igen.

Én Budapesten sem örülnék, ha éjszaka az utcán egy koncert után két fiatal lány és egy fiú kószálna, pláne nem Párizsban.

2013. nov. 18. 21:54
 16/19 anonim ***** válasza:
28%

Hagyjátok már a Taken-t. Az egy kib....szott akciófilm(ráadásul hihetetlenül ócska), itt meg a való életről van szó.

Amúgy engem ennyi idősen elengedtek a barátaimmal ide-oda(mi Amsterdam-ba mentünk kocsival 17-18 évesek), de gondolom a fiúkat könnyebben engedik mint a lányokat :) Én is félteném a helyedben.

2013. nov. 19. 00:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Ahogy mondták mások is, ami ott megtörténhet, az bárhol máshol is megtörténhet. Én is elengedném.
2013. nov. 19. 01:02
 18/19 anonim ***** válasza:
45%

Én nem... Külföld más azért mint itthon. De elsősorban azért nem, mert 17 éves. Mindegy, hogy 1 hónap múlva lesz 18. Az még nem 18, és így bármi baj történik a szülő a felelős, mert még kiskorú. Kibírja ezt, hogy nem megy el 1 koncertre. Azután "elvileg" úgyis oda megy ahova akar...

20f

2013. nov. 19. 11:51
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem,még nem felnőtt egy gimis aki szüleivel él,egy gyerek hiába 17 legalább egy felnőtt férfi testvér, unokatestvér,szülő menjen velük.
2013. nov. 19. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!