Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Apukák, anyukák! Megengednétek?

Apukák, anyukák! Megengednétek?

Figyelt kérdés

Ha a 14 éves lányotok egy 18 éves fiúval töltené a szabadidejét? (nem járnak, nem csinálnak semmi rosszat)

A lány szín ötös tanuló, szorgalmas, versenyekre jár, okos és értelmes.

A fiú is hasonló, az ELTE-re felvételizik jövöre. Hagynátok, hogy együtt legyenek?

2013. nov. 12. 08:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a tiltásnak, semmi értelme nincs. Magamról és a környezetemről tudom, hogy ilyenkor elveszik a szűlő-gyerek közötti bizalom. Nem mondana igazt, hogy hova megy, kivel és mit csinál. Sokkal fájóbb lehet a szülőnek a hazugság, mint a tudat, hogy egy nála idősebb fiúval tölti a szabadidejét. Szerintem semmi rossz nincs ebben, mindketten okosak ,értelmesek, nem elzüllöttek.. Egyébként ilyen srácot, sem találni minden útszélen, sokkal jellemzőbb a piás, drogos fiatal.
2013. nov. 12. 08:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igaz nekem csak fiaim vannak, így nem tudom átérezni a lányos anyukák gondjait. De visszaemlékezve magamra, a tinik amit nem szabad nyíltan, azt csinálják titokban. Tehát én megengedném, hogy járjanak, így jobban tudnám szemmel tartani is őket.
2013. nov. 12. 08:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, miért ne? Ahogy előttem is írták, ha attól rettegek, hogy majd miket csinálnak együtt, azt a hátam mögött is lehetne... Igazából, ha én egy jó értékrendet adtam át a lányomnak, akkor nincs mitől rettegnem. Szerintem veszélyesebb egy fiatal lánynak este színház után egyedül haza menni, mint egy idősebb fiúval szórakozni.
2013. nov. 12. 11:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én megengedném, hiszen, ha tiltom sem lenne jobb. Így legalább a lányom tudná, hogy megbízhat bennem és elmondhat mindent. Sokkal jobb, ha tudok róla, hogy hol és kivel van, mintha hazudozna azért, mert tiltanám egy fiútól.

Viszont 14 évesen még félig gyermek az ember, és úgy gondolom ilyen korban elég könnyű félrevezetni őket. Éppen ezért megkérném a lányomat, hogy 1-2x hozza haza a fiút, hogy egy kicsit megismerjem én is. Így legalább tudnám, hogy tényleg egy normális, értelmes fiúval tölti az idejét és talán még afelől is megbizonyosodhatnék, hogy van, aki vigyáz a lányomra, s nem egyedül mászkál.

2013. nov. 12. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Amikor 14 voltam egy 23 éves sráccal jártam. Közben semmi rosszat nem csináltunk, soha nem rúgtam be, életemben nem cigiztem, a drogot csak hírből ismertem. Kitűnőre érettségiztem, nyelvvizsgáztam. 18 évesen hozzámentem. Most 26 éves vagyok és van két gyönyörű gyerekünk(3 és 1).

Szerintem ha megbíztok benne, akkor nincs miért aggódnotok.

2013. nov. 15. 23:24
 6/6 anonim válasza:
persze hogy megengednénk! főleg hogy ilyen jó tanulók. felőlem járhatnának is :D
2013. dec. 8. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!