Szerintetek megengedjem?
Figyelt kérdés
13 és fél éves a lányom (most januárban lesz 14) és karácsonyra or piercinget kért. Karácsony után kb. 15 nappal lesz a szülinapja és 14 lesz. Megengedjem neki vagy még túl korai?2013. nov. 9. 17:58
31/34 anonim 

válasza:

én is 14 évesen szurattam magam az orromba.kis pötty az egész.szerintem nyugodtan engedd meg mert az is lehet hogy elmegy és a tudtod nélkül csináltatja meg.az pedig sokkal rosszabb!!
32/34 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogyha ezt szeretné, akkor meg lehet neki engedni. Végül is mindegy, hogy 2 év múlva lyukasztattja ki a fülét, vagy most:)
33/34 A kérdező kommentje:
Nem fül hanem orr!
2013. nov. 23. 19:34
34/34 anonim válasza:
én is ennyi idős vagyok,szerintem ne engedd meg neki,mert mit szólnak a tanárok a sulijában?meg a többi diák,és azoknak a szülei...nem tartom előnyösnek majd esetleg pár év múlva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!