Megengedjem neki? Mit tegyek?
Szerintem is.
Esetleg - ha úgy gondolod - ajánld fel, hogy ha otthon vagy, akkor ott alhatna.
Azert gondolj arra is hogy ha szexelni akarnak ugyis fognak es ki tudja hol;kreativak tudnak lenni a fiatalok.Abban pedig miert vagy olyan biztos hogy meg nem szexeltek?
Ha nalatok alszik a lany, legalabb tudod hogy hol vannak.
Jól tetted, hogy nem engedted. Nem tudom, mennyire ismered a lányt, de ha nem ismered, akkor pláne jó, ha nem engedted oda úgy, hogy nem vagy ott, gondolom sejted, miért mondom ezt. Idegeneket nem engedünk be a házba, akkor sem, ha az a gyerekünk valakije.
Nem mellesleg fiatalok még, bőven van idejük még "együtt aludni".
ÉN megengedném,bár 15 vagyok szóval nekem teljesen más meglátásom van az egész ügyben,de megindokolom,hogy miért is engedném meg:
Amit már írtak is,hogy ha szexelni szeretnének azt majd megtudják tenni máshol is.
Meg írtad,hogy otthon se leszel,most megtiltottad,hogy ottaludjon a lány,de lehet,hogy a fiad azért is elhívja,mert tudja,hogy nem leszel otthon.
De nehéz ügy,mert ha megengeded akkor te leszel az engedékeny..jószívű anya ha meg megtiltod akkor meg a maradi szigorú anya.. nehéz ez:)
Kössetek egy kompromisszumot. Találjatok ki közösen valamit,hogy a fiad ne higgye azt,hogy az orránál vezethet téged:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!