Megengedjem neki? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
16 éves a fiam ,van egy vele egykorú barátnője.Szeretné elhozni hétvégén hozzánk,mert discóba szeretnének menni,aztán itt akar aludni a kislány.Sajnos én dolgozom akkor éjszaka és nem tudom mit tegyek,megengedjem,hogy itt aludjon vagy sem?Ez lenne az első alkalom,de én még túl korainak tartom,csak az a baj,hogy a vele egykorú fiúknál már rég itt tartózkodnak a barátnőik.Most haragszik,mert én nemet mondtam.Jól tettem?2012. márc. 5. 19:49
11/22 anonim válasza:
7 vagyok 33 évesen én még emlékszem, amikor mi jártunk anno discoba, és néha nem lehetett bemenni a WC-be, ne ragozzam, miért. És 99%-uk ott látta egymást először és talán utoljára.A mai rohanó világban fel kell vennünk ezt a rohamtempót, ha lépést akarunk tartani a gyerekeinkkel, és nem akarjuk magunkat cikinek, vagy maradinak beskatulyázni. Nekem még csak 6 és 7 évesek a fiaim, de biztos vagyok benne, 8-10 év múlva ugyanebben a cipőben leszek, mint te. Nehéz kérdés, nem is irigyellek, de én magamat ismerve engednék neki. Egy életre te lennél a legjobbfej anya a világon. És szerintem ezzel még nem csorbul a tekintélyed előtte.
12/22 anonim válasza:
Esetleg hívd el hozzátok a lányt még a hétvége előtt. Így legalább megismerheted valamelyest. Ha attól félsz, hogy eltűnik valami, rakd olyan helyre ami zárható, és a kulcsot vidd el magaddal. Én megengedtem volna, hogy együtt aludjanak.
13/22 A kérdező kommentje:
Én nem attól félek,hogy eltűnik valami,hanem hogy még túl korai.Tudom,hogy ha szexelni akarnak,megtehetik máshol is,de mégiscsak más lenne,ha én is otthon lennék.Azt tudni kell,hogy anyukám,aki elég szigorú velünk lakik,csak az alsó szinten és ismervén,képes lenne a lányt kidobni a lakásból,főleg így,hogy én sem vagyok otthon.
2012. márc. 5. 21:22
14/22 anonim válasza:
Szerintem ha egyutt vannak elobb utobb ugIs megtortenik az ami miatt egyutt akarnak aludni. Akkor meg inkabb otthon mint valahol lepcsohazban vagy tudomisen. Mond neki hogy elobb meg akarod ismerni a kislanyt hozza el vmelyik delutan es ha mar ok is kicsit jobban megismertek egymast es te is otthon tudsz lenni hetvegen akkor aludjon ott
15/22 anonim válasza:
Nem értem, miért mondja mindenki azt, hogy ha nem engedi a kérdező a lányt a SAJÁT OTTHONÁBA, akkor majd máshol fognak szexelni... Ha egy gyerek WC-ben, bokorban fog szexelni, ahhoz elég nagy igénytelenség kell. Nem tudom, milyen válaszolók vannak itt, de ha nekik alap egy összevizelt sloziban hancúrozni, ahhoz csak gratulálni tudok.
Szóval kérdező, ismered a fiad gondolom annyira, hogy tudd, vannak-e igényei, vagy sem. Azzal, hogy nem engeded együttaludni őket, szinte 0% az esélye, hogy szexelni fognak, bárki bármit is mond a WC-szexről.
16/22 anonim válasza:
15 melyik bolygóról jöttél? :)
17/22 anonim válasza:
Miért ne aludhatna ott? Szerintem aludjon!
18/22 krisztivan válasza:
Szerintem inkább fektessétek le a szabályokat és ha jól sikerül venni ezt az akadályt akkor már elég érett a fiad.Én inkább nyiltan rákérdeznék hogy van-e tervben valami hancúr.Jobban érezném magam,hogy tudom az igazat mondja és bízik bennem.Még csak 18 hós a fiam és tudom innen könnyen beszélek:-))
19/22 anonim válasza:
Jól tetted,több okból is,szerintem egy 16 éves lány aludjon a saját ágyában emellett ha nem is ismered,még inkább nem illene ott aludnia.
20/22 anonim válasza:
Még azt hozzátenném,mert valamelyik válaszoló írta,nem az a lényeg hogy mindent megengedjen a szülő,hogy jó fej legyen,hanem az hogy tisztességes,normális embernek nevelje,a kérdező jól tette hogy nem engedte mindkettő gyerek még,elég baj hogy más megengedi az ennyi idős gyerekének a barátnőnél,barátnál alvást,már így is nagyon messzire mennek a tinik a kapcsolatokban,ami nem egészséges és nem is normális. Kérdező én a helyedben nem kérdezgetném,pláne nem ott ahol nagyrészt tinik válaszolnak,mert bármennyire vicces legtöbbször tinik akarnak tanácsot osztogatni,szerelmi,párkapcsolati,és gyereknevelés kérdésekben a "rengeteg" tapasztalatukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!