Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 1-est kaptam, hogy dolgozzam fel?

1-est kaptam, hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
8.osztályos vagyok. Ma egyest kaptam matekból mert nem tudtam a geometriai fogalmakat. Egyébként ez az első egyesem. (tavaly kitűnő voltam) Idén viszont több tantárgyból is rosszul állok. Angolból tavaly szín 5ös voltam most meg 3db 4esem van. Földrajzból 2db 3asom meg 2db 5ösöm, matekból meg ez az egy jegyünk van csak. Szegedre a Radnótiba szeretnék továbbtanulni ez viszont kicsit elbizonytalanított. Hétfőn írunk az algebrából,talán az segít.

2013. nov. 8. 16:52
1 2
 11/15 anonim válasza:
78%
Haver,egy egyes nem egyes ezt tanuld meg. Amúgy én is jó tanuló voltam általánosba. Nem azt mondom,hogy nem voltak egyeseim,mert voltak,de attól még egész jó jegyeim voltak.Amúgy ne izgulj középsuliba még a kettesnek is örülni fogsz.
2013. nov. 9. 20:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Általánosban végig jeles voltam :D matek volt a gyengém , abból volt 1esem de 4est kiküzdöttem.

majd gimibe még a 2esért is imádkoztunk, pedig nem hanyagoltuk el (tanárhoz jártunk suli után) :D szóval nyugi!

2013. nov. 9. 20:55
 13/15 anonim válasza:
100%

általános iskola - b.asszameg, egyest kaptam, nembaj, még így is 4-es leszek

gimnázium - egyest kaptam, remélem meglesz év végén a 2-es

főiskola - pótzh-n találkozunk...

pótzh után - jövőre speckurzuson találkozunk...

true story

2013. nov. 9. 21:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha minden egyesnél kiírtam volna egy kérdést, túlterheltség miatt senki más nem használhatta volna oldalt :D

Világéletben lesz*rtam, csak azzal foglalkoztam, ami érdekelt, azzal viszont szinte mindig. Így lett egy kis pénzem már érettségi előtt :)

Szóval szerintem ne aggódj ezen ennyire.

Jelzem, mára mérnöki diplomám van.

2013. nov. 9. 23:01
 15/15 anonim válasza:

Nekem azért is 1-est adott a tanár, mert nem mentem bepótolni az elmaradt dolgozatot xd

Ilyenek miatt állok rosszul

2013. nov. 14. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!