HELP! Kaptam egy emlekkonyvet hogy irjak bele es nem tudom mit. Otletek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok joban a csajjal aki kolcsonadta, sot idegesitonek talalom. Valami kedves, versike vagy hasonlo kellene. Tudtok valamj otletet?2013. jan. 17. 21:55
1/4 anonim válasza:
Száraz ágon döglött veréb, emlékkönyvbe ez is elég!!!!
2/4 anonim válasza:
Evezz,evezz az élet tengerén,de ki ne köss a bánat szigetén!Van még ott egy sziget,BOLDOGSÁG a neve,az legyen a Tied!
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
"Amíg fiatal vagy minden szépnek látszik , hulló könnycsepped is szivárvánnyá válik.
De ahogy az évek lassan tovaszállnak,úgy nőnek a szívedben a gondok ,s az árnyak.
Mot ahogy te szeretsz úgy szeretnek mások ,úgy lesz ellenséged ,úgy lesz jó barátod.
S ha majd minden álmod valósággá válik ,akkor se feledd el :"LÉGY JÓ MINDHALÁLIG!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!