Ajándék otletek 3 éves kislánynak?
Ártól is függ...
Baba, babás készlet, háztartási gép (persze játék hehehe), névre szóló törülköző, kedvenc mesefigurás fürdőköpeny, valami igazán lányos Lego vgay Duplo.
Bármelyik Djeco játék szuper! (Mindenhol feltüntetik, hogy hány éves kortól)
Én a fejlesztő játékokat linkeltem be, de van kreatív is stb. Csak a pénz szab határokat...
Ha Budapesti vagy, a boltba is elmehetsz, a Villányi úton van.
Hopp, ez a link sajnos a főoldalt hozza be.
Sebaj. A Webáruházra kattints, aztán a Djeco játékra, két kattintás az egész...
Mekkora összeget szánsz rá?
Az én 3 évesem imád mindent, amivel "kézműveskedhet": gyöngyfűzés, színezés, nyírás, ragasztás, színezés stb. Rengeteg időt tölt ilyesmivel. Gyurma örök favorit.
Matrica, színező is sok fogy.
Mostanában kapott rá a duplozásra
Mindennnek örül, amin pónik, vagy csajos mesefigurák vannak, vagy nőcis csiilivilli pl hercegnős ruhadarbok/törölközők stb. 3 napja úgy hordoz és visel egy eperkés hajcsatot, mintha gyémánt volna :-)
Nemtom ismered-e a LÜK-öt, nekünk sok van, nagyon jó és nagyon szereti. [link]
Szeret szerepjátékozni, ennek fényében komoly "szerkókkal" és kiegészítő-arzenállal rendelkezünk, hogy éppen kedve szerint lehessen kalóz/orvos/hercegnő/lovacska stb
Szívesen matat apró figurákkal, pl kinder játékokból állatkák, vagy filly póni stb. Sztorikat játszik velük, házat épít nekik, berendezi stb. Van csomó playmobilja, babaház berendezéssel, azzal is imád játszani, vagy oda beköltöztetni ezt-azt.
szereti még a mászóalagutat és a gumi ugrálóállatkát, és nagyon igyekszik megtanulni ugrálókötelezni
remélem találtál ötletet :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!