Hová jutottunk? .
Kedves Kérdező!
Én egyik megoldást sem látom helyesnek, sem a te álláspontodat, se az "alfákét". Valahol az arany középutat kellene megtalálni.
Naiv elgondolás lenne, hogy a 13-14 évesek még nem próbálták a cigit, mindamellett nem értek egyet ezzel a hozzáállással, de tenni ellene úgysem lehet. Ne árulkodj, az nem szép dolog, de maradj ki belőle, ha nem értesz egyet vele. (Szerintem úgyis lebuknak, mert a cigiszagot nem tudják rögtön eltüntetni, ha jön az ofő).
A te álláspontodon is változtatni kellene egy kicsit. Próbálj egy kicsit nyitni, és élvezni, ha társasággal elmehetsz ide-oda. A számítógéppel jól el lehet tölteni az időt, de az nem társ, és nem barát. Ha ennyire elzárkózol, akkor később nagyon magányos leszel. Barátkozz, érezd jól magad a táborban, a számítógép pedig megvár. Nem maradsz le semmiről, de ha nem mész el, lehet, hogy igen. Fiatal vagy, élvezd az életet, most még bőven van rá lehetőséged, ne zárkózz el a társaság elől.
"szúr a kezem" Na ilyet se hallottam még soha senkitől :D
5 szál, aaaaaaaaaz igen.
# 18
EMBER miért beszélsz úgy, mintha dicsőség lenne az, hogy cigizel? Az, hogy kocadohányos csupán annyi, amit tulajdonképpen te írsz... Néha egy-egy szálat elszívsz.
Olyan, mint a láncdohányos, aki nem bírja ki, max párórát....
# 17 Attól függ, hány kiló vagy, férfi vagy nő? Ennyiből megmondom, hány mg-os cigiből mennyi után leszel ténylegesen függő. Pontosan, ahogy írod fizikai addikció, ami tulajdonképpen a fent említett két dologtól függ főleg. Egyébként, ha ilyen hegyilevegő szintű kékmulti alatt szívsz, akkor komoly függőségről még nem beszélhetünk. (Arról még fokozatosan viszonylag egyszerűen le lehet szokni. Értelemszerűen a megszokott nikotinmennyiséget, ha hamar megvonod, akkor nem lesz túl kellemes a reakció...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!