Hová jutottunk? .
Köszönöm a válaszokat. Igen, így gondolom én is, de azért mélyen legbelül fáj, hogy tönkreteszik magukat..
Utolsó: Őszintén megmondom neked, fogalmam sincs miért könyörögtek nekem.. nem szoktam elvárni, és kifejezetten gyűlölöm ha rám erőszakolnak ilyen dolgokat.
Egy kérdés: Középiskolában ugye már sokkal "normálisabb" egyének IS lesznek? Nem elit gimibe megyek, pedig megtehetném (tudásom alapján), de véleményem szerint nekem egy sima gimi is elég.
Ha te nem akarsz cigizni meg piálni akkor ne tegyed viszont azt úgyse tudod meg gátolni ,hogy ők ne tegyék az az ő (meg a szüleik) dolguk
ha szólsz az ofőnek azzal meg csak azt éred el hogy spiclinek és bénának tartsanak
Az meg ,hogy a gimiben más lesz háát nem , még csak most kezditek a kamaszkort :) használd ki mert egy pillanat alatt eltelik
Hát mi nyolcadikba nagyba vittünk már piát év végi kirándulásra, de a tanárok is elég lazán vették a dolgot... Mondjuk nálunk azért idősebbekre jött ki valahogy a suli mindenki már bőven 14 éves volt, de volt 15. (Senki se bukott, felvételis suli..:D)
Szóval nem nagy kunszt, bár most egy mini royal vodkát hoztak, ami jó, mert nem rúg be tőle az a 10 fős klikk, de szar az íze, az fix!
Mondjuk én nem 'kaptam', de nem is vonzott annyira a dolog, tanárokkal a házban...:)
Szerintem nem extra, ma már ilyet lazán csinálnak a gyerekek, cigizni... Nálunk már hetedikben volt 3 láncdohányos. Szóval felesleges rajta pörögni, ne is foglalkozz velük, mert max még szerzel magadnak pár embert, aki megutál.
Amúgy ne parázz, gimibe csak rosszabb lesz. Ott már a nagy része a bandának nyugisan fog inni ilyen sört, vagy ilyesmit. Ne mondd el ofőnek, jogosan szóltál rájuk, de ennyi, most ha hülyék, akkor hülyék, ez van!:D
Nekem van ismerősöm, aki 13 éves és ide jár, most volt Lights offon, ahova nem mentem azért 15 éves létemre, hogy mégis mit csinálnék ott?:D (Már azért közeleg a 16. is, szóval, már elvileg lassan elérem az 'igazi bulizós kort'...)
peace
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!