Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen személyiség típusba...

Milyen személyiség típusba tartoztok? (teszt)

Figyelt kérdés

[link]

Én flegmatikus vagyok. :) Ti?

2013. nov. 5. 18:29
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Én szangvinikus és kolerikus vagyok,elolvastam mindkettőt. Mind a kettőben vannak rám igaz dolgok (bár szerintem az összeben van olyan,ami igaz lehet rám) de azért elég sok ellendmondás is van a kettő között. Nem hiszek az ilyenekben,de kíváncsiságból kitöltöttem,különösebb meglepetést nem okozott :-)
2013. nov. 5. 20:09
 12/37 anonim ***** válasza:
Én is flegmatikus vagyok :P :))
2013. nov. 5. 20:58
 13/37 anonim ***** válasza:
Flegmatikus, és majdnem minden igaz rám.
2013. nov. 5. 20:58
 14/37 anonim ***** válasza:
Flegmatikus, melankolikus.
2013. nov. 5. 21:08
 15/37 anonim ***** válasza:
Flegmatikus. De majdnem melankolikus lett.xd
2013. nov. 5. 21:11
 16/37 anonim ***** válasza:

a melankolikus minden mondata igaz rám!

17L

2013. nov. 5. 21:42
 17/37 anonim ***** válasza:
Eléggé erőteljes kolerikus mind a két oldalon. 16l
2013. nov. 5. 21:49
 18/37 anonim ***** válasza:

Kolerikus vagyok. Így elolvasva kissé ijesztően hangzik. :D

Egyébként ezen kívül még igaz rám sok jellemvonás a melankolikus és a flegmatikusból is.

2013. nov. 5. 22:05
 19/37 anonim ***** válasza:

Flegmatikus egy erőteljes melankolikus színezettel, a teszt szerint. Valóban e kettő illik rám a legjobban, hogy egymáshoz képest milyen arányban, azt még nemigen sikerült eldöntenem. (Félévente azért előtör belőlem a szangvinikus szocializálódó, ha a társaság vagy a hangulatom olyan.)

15/L

2013. nov. 5. 22:31
 20/37 anonim ***** válasza:

Kolerikus, bár a melankolikus alig van lemaradva.

A kolerikusból sok minden illik rám, gyakorlatilag a sietést és az érzelemmentességet kivéve minden. A melankolikusban találok 1-2 dolgot, ami igaz, de nem vagyok egy búskomor személyiség. Elolvastam mindegyik leírást különben (vagyis átfutottam rajtuk). A szangvinikusból lett legkevesebb pontom, nem csodálom, egyáltalán nem illik rám, pedig nem kedvelem én sem az egyedüllétet, de az olyan emberektől, akikre illik ez a leírás kiráz a hideg, olyan "minden lében kanál" fajták, akik sosem nyugszanak le egy pillanatra sem.

2013. nov. 6. 01:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!