Milyen személyiség típusba tartoztok? (teszt)

a melankolikus minden mondata igaz rám!
17L

Kolerikus vagyok. Így elolvasva kissé ijesztően hangzik. :D
Egyébként ezen kívül még igaz rám sok jellemvonás a melankolikus és a flegmatikusból is.

Flegmatikus egy erőteljes melankolikus színezettel, a teszt szerint. Valóban e kettő illik rám a legjobban, hogy egymáshoz képest milyen arányban, azt még nemigen sikerült eldöntenem. (Félévente azért előtör belőlem a szangvinikus szocializálódó, ha a társaság vagy a hangulatom olyan.)
15/L

Kolerikus, bár a melankolikus alig van lemaradva.
A kolerikusból sok minden illik rám, gyakorlatilag a sietést és az érzelemmentességet kivéve minden. A melankolikusban találok 1-2 dolgot, ami igaz, de nem vagyok egy búskomor személyiség. Elolvastam mindegyik leírást különben (vagyis átfutottam rajtuk). A szangvinikusból lett legkevesebb pontom, nem csodálom, egyáltalán nem illik rám, pedig nem kedvelem én sem az egyedüllétet, de az olyan emberektől, akikre illik ez a leírás kiráz a hideg, olyan "minden lében kanál" fajták, akik sosem nyugszanak le egy pillanatra sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!