Imádok teszteket kitölteni. Linkelnétek honlapokat, ahol ez lehetséges?
A pontoshoz elég közeli eredményt ad.
A kiértékelés valóban a kiválasztott nyelven van. De mivel IQ-t mér, ezért a számot viszonylag jól ki lehet szúrni. Szép kis eloszlásfüggvényt is kapsz a végén. Azért annyit csak tudsz angolul, hogy „high”, meg „Mensa level”, meg esetleg hallottál a Mensáról, mint szervezetről.
Amúgy ez sem rossz: [link]
(A bal oldali menüben tudsz kevesebb kérdésből álló tesztet is írni, ha mégsem szereted annyira a kérdéseket.)
A teszt szerintem nagyon jó. A kiértékelés is elég részletes, esetenként elég sok poénnal.
Én is szeretem nagyon őket:)
Itt egy link egy korábbi kérdésemhez, ez is egy teszt amit korábban írtam ki. A 3. oldalon találod a megoldást. (kitöltés után lapozz oda:))
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
És itt egy másik link egy másik(szerintem) nagyon érdekes személyiségteszthez. Remélem élvezni fogod. Nekem nagyon bejött, tisztára engem jellemzett mindegyik teszt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!