Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire fogékonya...

Szerintetek mennyire fogékonyak az emberek az ilyen kutatásokra/tesztekre? Téged érdekel a saját egy személyisége és egy erre vonatkozó személyiségteszt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyik ismerősömmel kutatást tervezek, aminek a témája a személyiség. Elsősorban a fiatalok körében tervezzük a felmérést. Ez magában foglalja a mentális állóképességet, érzelmi stabilitást és a lexikai ismereteket (plusz egy-két apróságot).

Mit gondoltok, mennyire fogékonyak a fiatalok egy ilyen személyiségtesztre? Az szép és jó, hogy ELVILEG nyitottak rá, de akérdésem az lenne, hogy valójában ki nyitott erre, ami alatt azt értem, hogy érdemben részt venne egy ilyen felmérésben.

Te magad hogy állsz a témakörhőz? Nyitott vagy tettlegesen erre a témára? Tégd érdekelne, hogy a fenti tényezők vonatkozásában milyen személyiség vagy?

A válaszokat előre is köszönöm! Írhattok kommentben vagy privátban. Ha érdeklődtök e témáról, nyugodtan írjatok üziket.

2013. aug. 1. 13:46
 1/3 anonim válasza:
Engem nagyon kiváncsivá tett. Online teszt? Mikor lesz?
2013. aug. 2. 11:52
 2/3 Kameko-san válasza:
Engem is érdekel.
2013. aug. 2. 13:12
 3/3 anonim válasza:
Engem is érdekel!!
2013. aug. 6. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!