Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Maradok le vmiről. /halasztok...

Maradok le vmiről. /halasztok el vmi. "jót", hogyha nem járok "bulikba"?

Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 13:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%
Én felnőtt fejjel mondom már, hogy szerintem nem érdemes kihagyni a bulikat. Megértem ha sokan 14-15 évesen még nem akarnak bulizni, vagy féltik a szülők, de 16-17 évesen azért már érdemes kipróbálni az élet kellemes oldalát is.
2013. nov. 3. 02:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Semmiről nem maradsz le, sőt normális maradsz!
2013. nov. 3. 06:58
 13/14 anonim ***** válasza:
73%

Mert attól degenerált lesz valaki, hogy diszkóba jár, igaz? :)

Nagyon toleránsak vagytok. Ez az érettség csúcspontja!

Mit halasztasz el? Szórakozást, ismerkedést, hülyülést.

Ha jó társasággal mész, nem kell a sárgaföldig innod magad hogy meglegyen a hangulat. Engedd el magad, táncolj, akár fiú vagy, akár lány. Ismerkedni se nehéz. "Szia, táncolunk?" és kész.

A házibulik nagyjából ugyanilyenek, kevesebb emberrel, de sokkal több piával. Itt "családiasabb" a hangulat, könnyebben találhatsz új barátokat, vagy egy lányt/fiút, akivel később kialakulhat valami.

Én az alkoholfogyasztást se ítélem el. 2 felestől nem leszel vadállat, ahogy 3-4 sörtől sem. Ha nem tudod elengedni magad alkohol nélkül, akkor ezek jó barátaid.

Ha felelősséggel iszol, nem hányásig, nem lesz nagy gond ebből se.

És most akkor várom az álszent szülőket, meg az e téren tapasztalatlan tinédzsereket, hogy lepontozzanak.

Állítom a diszkót, bulikat fikázó kortársaink 3/4-e ilyen hely közelében se volt még...

2013. nov. 3. 10:43
 14/14 anonim ***** válasza:

Mindig tedd azt, amihez kedved van :)

Diszkóban én sem voltam soha, az nem az én világom, de azért egy házibuli, koncert nagyon jó tud lenni, ha a megfelelő társasággal vagy.

Tudod, több féle ember van, van aki nyugodt, és nem hiányolja az efféle impulzusokat, és nem hiányolja azokat, és vannak, akiknek igenis szükségük van rá, mert így lazítanak. Egy bizonyos pontig mindkettő normális.

Ha hiányérzet van benned emiatt, akkor ha alkalmad nyílik, nézz el valahová. :) Fiatal vagy még, nehogy felnőtt korodban döbbenj rá, hogy nem éltél :)

2013. nov. 3. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!