Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Maradok le vmiről. /halasztok...

Maradok le vmiről. /halasztok el vmi. "jót", hogyha nem járok "bulikba"?

Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 13:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
8%
Semmit az ég világon! Én se járok! Nem is fogok! Jól teszed! Nem kell menni! Disco=Gyp! Sőt inkább Gyp mint Disco! Szóval......nem maradsz le semmiről!
2013. nov. 2. 13:21
 2/14 A kérdező kommentje:

16 vagyok,eddig nem voltam berúgva(alkoholt sem ittam túlságosan),nem szívtam el egy cigit sem(am kipróbálnám ha lenne rá alkalmam)

a haverjaim sem ilyen életstílusúak , de olyan (üresség) érzésem van mintha halasztanék el ezzel valamit a fiatal éveimből

2013. nov. 2. 13:22
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem árt, ha eljársz szórakozni és megtapasztalsz dolgokat az életben.

De semmi nem muszáj, amihez nincs kedved.

És a bulik nem feltétlenül azt jelentik, hogy discoba kell járni minden hétvégén és alkoholizálni, meg cigizni.

Mindenki máshol és máshogy érzi jól magát.

Viszont azt tudni kell, hogy addig élj és éld ki magad, míg fiatal vagy. Viszont azt úgy tedd, hogy te is jól érzed közben magad.

2013. nov. 2. 13:40
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen még ráérsz, de jövőre azért egy-két házibuliba nézz el.
2013. nov. 2. 14:07
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne diszkozni menj, hanem hazibuliba hjarj el neha. Diszko az felesleges.
2013. nov. 2. 14:59
 6/14 anonim válasza:
100%
Én soha nem voltam bulizni. 20 éves vagyok, de nem is érzek semmi űrt az életembe. Megvoltam és meg is leszek bulik nélkül. Nem azért írtam ezt, hogy lebeszéljelek róla. Nyugodtan elmehetsz, fiatal vagy még.
2013. nov. 2. 16:05
 7/14 anonim ***** válasza:
Mi az a Gyp?
2013. nov. 2. 16:22
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Egyátalán nem,amúgy sem 15-16 éveseknek való,ráérsz érettségi után,a főiskolán,egyetemen,de akkor sem kell IHB buliba menni.18 éves koromtól jártam el előtte összesen 2be voltam 17 évesen Szilveszterkor és 16 évesen táborba,persze szülinapi bulik meg barátnőnél kulturált bulik voltak de nem ittunk.
2013. nov. 2. 16:32
 9/14 anonim válasza:
szerintem néha azért meggy el mert legalább lesz a barátnőiddel egy jó táncos élményed. esetleg egy sulis partiba..azért szerzel kis emléket..nem kell mindig a legrosszabbra gondolni ha buli...:D
2013. nov. 2. 21:43
 10/14 anonim ***** válasza:
én is így voltam vele, aztán 15 évesen egy házibulin áááá nagyon kitomboltam magam és rájöttem, hogy nagyon jó :)
2013. nov. 2. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!