Most mit csináljak?
Már majdnem 4 és fél éve sportolok. Most vagyok nyolcadikos lány.
Régen ez az életem volt. És emlékszem még tavaly is szinte minden nap úgy mentem haza hogy "de jó volt az edzés ". (Születésemtől kezdve mozgékony vagyok így ha nem mozgok eleget egy idő után bekattanok plusz nekem a tesi óra semmi vagyis nem elég)
De mostanában egyre inkább tehernek érzem hogy hét közbe mindig edzések hétvégén meg meccsek. Most nekem őszi szünetem van de akkor is menjek edzésre meccsre stb.
Viszont abbahagyni nem akarom. Nagyon félek mert a csapattársaimmal ellentétben (nem utálom amit csinálok félreértés ne essék) nem lelkesen megyek edzeni. Kezdek tőlük elhidegülni. (Bár ennek az is lehet az oka hogy nagyrészt fiatalabbak nálam ) és kedvelem őket , de nem úgy hogy pl ott aludjunk egymásnál vagy ilyesmi.
Nagyon szomorú vagyok mert félek hogy teljesen felfogom adni amit nem akarok mert sokat köszönhetek ennek az egésznek.
Mit tegyek eben a helyzetben? :(
Köszönöm szépen a választ!
csak néha úgy érzem hogy az egyesület vezetősége nem fogja föl hogy nekünk gondolni kell a felvételire hogy ne valami gagyi szakmunkás képzőben kössek ki.
(Nem akarok ezzel senkit se megbántani)
A tanulmányi eredmény a legfontosabb 8.-ban, mivel van ugye a felvételi. Ha úgy érzed az edzések a tanulás rovására megy, valamin muszáj változtatni. Nem kell rögtön abbahagyni, de 8.-ban nagyon fontos a tanulás. Utánna lehet lazítani.
Mit sportolsz egyébként?:)
17/f
Velem is PONTOSAN ez történt. Én is sportoltam elég magas szinten és nekem se volt túl sok szabadidőm. Egy idő után már nem azért mentem edzésre mert élveztem hanem mert "muszáj" volt. Én végül abbahagytam, bár én nagyon átgondoltam az egészet, mert közel egy fél évig ezen rágódtam és csak ezután döntöttem úgy ahogy. Én viszont egyáltalán nem bántam meg, hogy abbahagytam. A sport nagyon sok mindenre megtanított, viszont amióta abbahagytam, azóta többet "élek". Remélem érted, hogy mire gondolok.
Mit tegyél?
Járj még edzésekre, mert lehet, hogy ez csak egy ilyen átmeneti érzés és 3 hét múlva már máshogy fogod gondolni. Viszont ha továbbra is így érzel akkor SZERINTEM hagyd abba. Azért sportolj mert élvezed, ne azért mert muszáj!
Kézilabdázom.
Nem a tanulás rovására megy mert ha fél hétig van az edzés akkor is megtudok tanulni mindent. A tanulásomon nem ront ,mert nekem most ez a legfontosabb és tiszta maximalista lettem hanem úgy éreztem hogy az "életemből" megy el. Amikor arra vágynék hogy na ma nem csinálunk semmit ehelyett megint mehetek edzeni.
De azt is tudom hogy mozgás nélkül nem bírnám. Valamit muszáj. Ezért nem akarom abbahagyni. És én is látom az eredményt hiszen az utóbbi egy éven sokat fejlődtem meg izmosodtam is. Majd még átgondolom köszönöm! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!