Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyen izék a szüleim?

Miért ilyen izék a szüleim?

Figyelt kérdés

az a baj hogy... na... szóval. van 2 bátyám a szomszédos városba ma fél 8-kor fellépnek. lesznek még más amatőr bandák is. én meg akarom nézni őket hogy mit csinálnak és hogy sikerül-e nekik (mármint bátyáimnak). úgy volt egész hogy megyünk. (én a szüleimmel) de tegnap este bejelentették hogy mégsem megyünk. na most akkor hogy van ez? gondolhatjátok hogy éreztem magam.... miéééééééért? miért vernek folyton át? (nem ez volt az első alkalom) hmm? mitől féltenek? végig együtt lennék a szüleimmel! és nem a buli miatt mennék hanem a BÁTYÁIM miatt! mit tegyek? jogosan akadtam ki?

14/L

2009. nov. 14. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nehéz időszak ez. Neked is, meg a szüleidnek is. Annyit tudok tanácsolni ülj le velük beszélgetni. Ne számonkérd őket, ne dorongold le őket. Csak mondd el, hogy neked olyan csalódás ez, mert szerettél volna nagyon ott lenni. De ne kabálj vagy hisztizz. Lehet amúgy se tennéd, de én nem ismerlek téged. Légy őszinte velük és finoman kérdezd meg, hogy miért?
2009. nov. 14. 14:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ilyen velem is volt már,csak az volt a bökkenő,hogy nálunk úgy volt,hogy egy 20-25percre onnan ahol lakunk(a városban) léptek fel unokatesómék és szerettem volna megnézni.Úgy volt,hogy elmegyünk,de mégsem.Kérdeztem miért,azt mondta apum,hogy most nem majd máskor...Anyum szerint rosszul volt.

Szerintem ülj le velük beszélgetni,mondd el,hogy Neked nagyon rossz,mert kíváncsi vagy a bátyáid műsorára és most nem láthatod,meg már beleélted magad,hogy elmentek.

Bocsi,most nézem az órát,már most késő,pedig írni akartam,hogy kérd meg szépen,hogy menjetek el mégis,

14/L

2009. nov. 14. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a tesóidat mit szólnak, egyébként én simán elszöknék, csak arra vigyázz hogy vigyázz magadra, egy ilyen fellépésen rossz társaságok is lehetnek.
2009. nov. 15. 20:06
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem abszolút jogosan akadtál ki. ha úgy érzed, hogy folyamatosan átvernek, akkor tedd szóvá nekik! ha érzik, hogy nem bízol bennük, akkor talán "javítanak magukon" ;-)
2009. nov. 20. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!