Kamaszok, mit fogtok csinálni Halloweenkor?
Én sem értem az első pár választ, hiszen valóban nem egy napon van halloween és mindenszentek.
Amerika majmolását is vicces hallani/olvasni (sajnos ma már másodszor sikerült), hiszen ősi kelta hagyományokból indult ki.
Hogy ne csak okoskodjak, elárulom, hogy semmi különöset nem fogok csinálni, mivel nem ünneplem. Nálunk a Halloween buli már megvolt a múlt hétvégén, mondjuk ebben nem látok túl sok logikát, de hát nem én szerveztem.
Mit álszenteskednek itt egyesek!? Igen, nálunk Mindenszentek van, de el kell fogadni, évről évre egyre többen tartják meg a Halloweent!
Ugyanúgy, mint Amerikában, mert képzeljétek, ott is megemlékeznek a halottakról nov. 1-én! Ja igen, magyar mentalitás, mindenki emlegeti, de neeem, mi legyünk csak szomorúak és búskomorak, de bulizzunk egy jót...
Amúgy, én ezen a napon megyek ki az egyik nagymamám sírjához, és este elmegyek egy halloweeni beöltözős buliba, bár még ötletem sincs, minek öltözhetnék, nincs sok kedvem elmenni.
Jólvan, mondjátok még el egy párszor, hogy Magyarországon nincs ilyen és Amerika majmolás így meg úgy.
Nagyon sok helyen le van írva, hogy NEM amerikai szokás, még csak nem is újdonság. Az tény, hogy itt van nagy érdeklődés iránta, de más országokban is. Amíg otthon éltem, én is eljártam beöltözős bulikba, bár az nem volt az igazi. Most, hogy Amerikában élek, nagyon várom már :) Salemben fogjuk tölteni a napot, beöltözve. Múzeumokba, kísértetházakba fogunk járkálni, esetleg buli. majd kiderül :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!