Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mit fogtok csinálni...

Kamaszok, mit fogtok csinálni Halloweenkor?

Figyelt kérdés
2013. okt. 29. 16:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%
Kimegyünk a szüleimmel a temetőbe a nagymamáék sírjához. Felénk szerencsére nem divat az Amerika majmolása. Nem faluban, hanem egy városban élek. Itt csak néhány elkényeztetett kölök akar mulatozni.
2013. okt. 29. 16:58
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem a Halloween majmolást, de meghívtak egy bulira amit azért nem szeretné kkihagyni, mert amúgy meg egész szünetben tanultam, úgy hogy egy kis lazítás szerintem belefér. Szóval idén "kénytelen" leszek Halloweenezni... mondjuk szerintem semmiben sem fog különbözni egy átlagos bulitól.
2013. okt. 29. 17:00
 3/17 anonim ***** válasza:
66%

Magyarországon _nincs_ Halloween.

Mindenszenteknek hívják és a halottainkra emlékezünk.

2013. okt. 29. 17:12
 4/17 anonim ***** válasza:
55%
én úgy tudom, h halloween okt. 31-én van de lehet rosszul tudom. amugy semmit itthon ülök
2013. okt. 29. 17:23
 5/17 anonim ***** válasza:
79%

Sütünk anyával egy tortát, tököt faragunk, kidíszítjük a házat, MAJD kimegyünk temetőbe gyújtunk gyertyát, aztán egész estés filmezés

16L

2013. okt. 29. 17:32
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom alszok, kockulok, filmezek :D
2013. okt. 29. 17:32
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Most lehet, hogy ezt csak én nem értem, de mi köze egymáshoz halloweennek, és a mindenszenteknek (vagy akár a halottak napjának)? Nem is egy napra esnek.

halloween - okt. 31.

mindenszentek - nov. 1.

halottak napja - nov. 2.

Ráadásul (lehet, hogy csak nálunk), de halottak napján szokás gyertyát gyújtani a síroknál, nem?

Mindenesetre azt csinálom halloweenkor, mint máskor, szóval én sem tartom meg ezt a hagyományt, számomra kissé idegen. :)

2013. okt. 29. 18:52
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Bekuckózom magam az ágyamba egy nagy bögre forró teával,majd ha eléggé felmelegedtem,akkor folytatom az estét 2 csomag chipssel,majd 1 csomag kedvenc gumicukor,mindezek után még leküldök egy kis popcorn-t,majd ezeket leöblítem egy kis kólával. Mindezek alatt ijesztő,Halloweeni filme(k)et fog(ok) nézni.

Másnap megyünk bulizni a baráti társasággal,de ennek a kis laza bulinak semmi köze nincs a Halloweenhoz. Egyébként nem tulajdonítok neki nagy ügyet.

15L

(Mielőtt valaki beszólna,hogy ennyit zabálok: 170 cm vagyok,ehhez 48 kg,és bármit eszek,semmi nem látszik meg rajtam.)

2013. okt. 29. 19:10
 9/17 anonim ***** válasza:
51%
Halloween október 31.éjszakáján "van tartva".Mi a haverokkal egy qrva nagy bulit tartunk meghívunk egy pár arcot még aztán hajnalig nyomjuk a tökökkel:D Majd 1-én délután(valszeg kicsit másnaposan)de kimegyünk a temetőbe gyertyát gyújtani meg viszünk virágot is.Nagyvonalakban ennyi.
2013. okt. 29. 19:19
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nov. 1-jén kell menni gyertyátgyújtani!
2013. okt. 29. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!