Kamaszok, mit fogtok csinálni Halloweenkor?
Magyarországon _nincs_ Halloween.
Mindenszenteknek hívják és a halottainkra emlékezünk.
Sütünk anyával egy tortát, tököt faragunk, kidíszítjük a házat, MAJD kimegyünk temetőbe gyújtunk gyertyát, aztán egész estés filmezés
16L
Most lehet, hogy ezt csak én nem értem, de mi köze egymáshoz halloweennek, és a mindenszenteknek (vagy akár a halottak napjának)? Nem is egy napra esnek.
halloween - okt. 31.
mindenszentek - nov. 1.
halottak napja - nov. 2.
Ráadásul (lehet, hogy csak nálunk), de halottak napján szokás gyertyát gyújtani a síroknál, nem?
Mindenesetre azt csinálom halloweenkor, mint máskor, szóval én sem tartom meg ezt a hagyományt, számomra kissé idegen. :)
Bekuckózom magam az ágyamba egy nagy bögre forró teával,majd ha eléggé felmelegedtem,akkor folytatom az estét 2 csomag chipssel,majd 1 csomag kedvenc gumicukor,mindezek után még leküldök egy kis popcorn-t,majd ezeket leöblítem egy kis kólával. Mindezek alatt ijesztő,Halloweeni filme(k)et fog(ok) nézni.
Másnap megyünk bulizni a baráti társasággal,de ennek a kis laza bulinak semmi köze nincs a Halloweenhoz. Egyébként nem tulajdonítok neki nagy ügyet.
15L
(Mielőtt valaki beszólna,hogy ennyit zabálok: 170 cm vagyok,ehhez 48 kg,és bármit eszek,semmi nem látszik meg rajtam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!