Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 17 éves vagyok és félek hogy...

17 éves vagyok és félek hogy nem normális a viselkedésem, de nem tudok mit csinálni. Mit javasoltok? 17/L

Figyelt kérdés
nem lépek ki az utcára smink nélkül ( szempillaspirál népkül még a boltba se).. és imádom a magassarkúkat ( aminek a szüleim nem nagyon örülnek).. mindez azért van mert kevés az önbizalmam és valahogy izgulok az emberek előtt.. már nagyon elegem van ebből és szeretném ezt saját magam megoldani pszichológus nélkül
2013. szept. 1. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annyira azért nem vagy vészes, végülis 17 éves vagy, és szeretnél jól kinézni ez normális..De azért mindenhova nem muszáj sminkbe menni,találj magadnak egy olyan hobbit,sportot amiben sikeres vagy és szereted és akkor lehet több lesz az önbizalmad..És soha ne foglalkozz mindenkivel, nem tudsz mindenkinek megfelelni, erre már rájöttem én is. Akik szeretnek úgyis elfogadnak úgy ahogy vagy:) Fel a fejjel nem kell ide pszichológus..
2013. szept. 1. 13:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel akkora baj szerintem. Én max akkor vagyok smink nélkül, ha egész nap ki se dugom az orrom. Ottkint úgy érzem, hozzátartozik a smink a kinézetemhez.
2013. szept. 1. 14:47
 3/6 anonim ***** válasza:
1%
Egy elkényeztett p**a vagy.
2013. szept. 1. 14:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Harmadik: te meg egy bunkó k.csög.

Ide nem kell pszichológus szerintem sem, de ne a smink és a magassarkúk legyenek a mindeneid.:)

2013. szept. 1. 17:15
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
Próbáld ki egyszer, hogy lemész a boltba smink nélkül és meglátod: nem dől össze a világ :)
2013. szept. 1. 19:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy mindenkinek ezt ajánlom, de ez szerintem jó ötlet, különben nem írnám ide: Lovagolj. Akkor kicsit el KELL szakadnod a magassarkútól, a sminktől. Ha lecsutakolsz egy lovat, máris közelebb kerülhetsz az állatokhoz egy kicsivel, és ha elérsz egy szintet, az növelheti az önbizalmadat. Például egy kisebb ugrás, egy önálló vágta, tereplovaglás. :) A lovardában szerezhetsz barátokat (négylábúakat is). A lovaglást sose késő elkezdeni! ;)

Nagyon remélem, hogy tudtam segíteni, ha nem, akkor elnézést érte.

2013. szept. 6. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!