Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ilyenkor mit lehet csinálni?

Ilyenkor mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

A szomszéd utcából idejárnak az utcánkba ilyen 11 év körül kissrácok. /3 db/ Csukott ablaknál hallom a hangjukat.

Időjárástól független mindig. Bár nyár közepén ellettek valahova téve mert egy olyan 2 hétig nem hallottam a hangjukat.

Még nyár elején rájuk szóltam. Akkor aznap elmentek máshova ordibálni. Kb. 2 hete kezdték újra.

Ma kimentem rájuk szóltam, hogy halkítsanak ha itt akarnak maradni vagy menjenek haza és ott ordítsanak. /1 hete fáj a fejem szörnyen ma csak a 3. gyógyszernél járok.../ De ismerve a dolgaikat holnap úgyis itt fognak ordítani megint. /múltkor is az volt/

19l

2013. aug. 29. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Szólj a szüleiknek.

Ha annak ellenére sem hagyják abba jelentsd fel a szüleiket közérem jogsértésért vagy zaklatásért...vagy hívd ki a rendőrséget.

2013. aug. 29. 19:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Pontosan ahogy az első válaszoló írta!

Szólj a szüleiknek!Vagy hogy ha így sem fejezik be akkor hívd ki a rendőrséget!

Sok sikert!

2013. aug. 29. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Én beszélnék velük,hogy ha nem húzznak el onnan akkor beszélni fogok a szüleikkel,ha azután sem takarodnak el onnan akkor pedig megyek a rendőrségre és akkor elmagyarázhatod nekik,hogy fáj a fejed meg ilyesmi,de legyél határozott.

Az ilyen 10-11 éves fiúkat még megrémisztheti a szülők vagy inkább a rendőrség gondolata,ha mégsem akkor meg nyugodtan hívd ki a rendőrséget,hogy hetek-hónapok óta ottvannak az igencsak kiskorú gyerekek és hangoskodnak.

2013. aug. 29. 20:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Es mit csinalnak? Odaallnak a haz ele es uvoltenek v mi nem tom elkepzelni ezt a szituaciot:DDD
2013. aug. 30. 06:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Először a szüleiknek szólj, ha nem változik a helyzet hívd ki a rendőröket.
2013. aug. 31. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!