Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, voltatok már másnapo...

Kamaszok, voltatok már másnaposak? Mikor volt az első?

Figyelt kérdés
2013. okt. 29. 15:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Előszőr 14 évesen. Adtam az érzésnek...

Annyira nem volt gáz.

Azóta (sajnos) sikerült nem kevésszer másnaposan beballagni az iskolába. Nem kellemes.

2013. okt. 29. 20:58
 12/22 anonim ***** válasza:

Egyik osztálytársam 16. szülinapján rúgtam be először. De istenesen :D Másnap remegtek a kezeim, kajára nézni se bírtam és megittam vagy 3 liter vizet. Túlélhető :)

Amúgy berúgni vagy inni sem érdemes ha rossz társasággal vagy. Én azért tudtam elengedni magam mert a legjobb barátnőm nem ivott, plusz csak olyan emberek vettek körül akiket ismerek és megbízom bennük. Házibuli volt ugyanis :)

De ez csak egy baráti jó tanács :)

16L

2013. okt. 29. 21:53
 13/22 anonim ***** válasza:
14 évesen először. De nem szoktam sűrűn másnapos lenni, meg berúgni sem nagyon tudok, ahhoz elég nagy mennyiség kell nekem...Ill. maximum akkor sikerülnek ezek a dolgok (nyilván nem direkt hajtok rá, max a jókedvre), ha előtte egész nap koplaltam.
2013. okt. 29. 22:11
 14/22 anonim ***** válasza:
13.évesen szilveszterkor rugtam be először..hát a másnap borzasztó volt..:D
2013. okt. 29. 22:49
 15/22 anonim ***** válasza:

17 éves vagyok, járok bulizni, és inni is szoktam. (előfordult, hogy többet is a kelleténél), viszont másnapos még sosem voltam.

A titkom annyi, hogy sok folyadékot fogyasztok alkohol ivás közben, hogy ne száradjak ki, eszek, hogy ne marrja ki a gyomrom a pia, és nem alszom el részegen. (mire hazaérek, mindig kijózanodom, ha meg mégsem, akkor tvzek/gépezek egy kicsit)

2013. okt. 30. 11:53
 16/22 anonim ***** válasza:

off:5-ös!Szia Alexandra!xDDD

on:Volt,hogy ittam már elég rendesen azért,de sosem voltam annyira részeg,hogy pl hányjak,másnapos sem voltam soha. :DD

2013. okt. 30. 14:08
 17/22 anonim ***** válasza:

Az a vicces,hogy voltam már párszor részeg,de még egyszer sem voltam másnapos:D

vagy azért,mert kihánytam (még az első pár ivásomnál,nem tudtam a mértéket),vagy rendesen berúgtam,de én sem aludtam el.

2013. okt. 30. 17:46
 18/22 anonim ***** válasza:
39%
Voltam többször is, először össze is hánytam mindent, borzalmas volt, azthittem meghalok. De azért megérte :D 15/f
2013. okt. 30. 20:15
 19/22 anonim ***** válasza:

14 évesen voltam 1-2 alkalommal bulizni, meg ittam is, de az semmi nem volt.

A 16. szülinapomon, egy bulin, csütörtök este. Rengeteget ittam, nem is emlékszem már, hogy mit. Az az este totál képszakadás... Arra emlékszem, hogy kocsival vittek haza, és felkeltem reggel. Azt a szenvedést nem kívánom senkinek, amit másnap a suliban éltem át...

2013. okt. 31. 10:47
 20/22 anonim válasza:
50%
14 évesen (fiú)most 15 vagyok rendszeresen kb. hetente addig bulizunk amíg részeg leszek de már megtanultam ha hazamegyek és kinyitom a hűtőt nem engedek az étel csábításának mert abból hányás lesz.
2013. okt. 31. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!