Kamaszok, voltatok már másnaposak? Mikor volt az első?
Előszőr 14 évesen. Adtam az érzésnek...
Annyira nem volt gáz.
Azóta (sajnos) sikerült nem kevésszer másnaposan beballagni az iskolába. Nem kellemes.
Egyik osztálytársam 16. szülinapján rúgtam be először. De istenesen :D Másnap remegtek a kezeim, kajára nézni se bírtam és megittam vagy 3 liter vizet. Túlélhető :)
Amúgy berúgni vagy inni sem érdemes ha rossz társasággal vagy. Én azért tudtam elengedni magam mert a legjobb barátnőm nem ivott, plusz csak olyan emberek vettek körül akiket ismerek és megbízom bennük. Házibuli volt ugyanis :)
De ez csak egy baráti jó tanács :)
16L
17 éves vagyok, járok bulizni, és inni is szoktam. (előfordult, hogy többet is a kelleténél), viszont másnapos még sosem voltam.
A titkom annyi, hogy sok folyadékot fogyasztok alkohol ivás közben, hogy ne száradjak ki, eszek, hogy ne marrja ki a gyomrom a pia, és nem alszom el részegen. (mire hazaérek, mindig kijózanodom, ha meg mégsem, akkor tvzek/gépezek egy kicsit)
off:5-ös!Szia Alexandra!xDDD
on:Volt,hogy ittam már elég rendesen azért,de sosem voltam annyira részeg,hogy pl hányjak,másnapos sem voltam soha. :DD
Az a vicces,hogy voltam már párszor részeg,de még egyszer sem voltam másnapos:D
vagy azért,mert kihánytam (még az első pár ivásomnál,nem tudtam a mértéket),vagy rendesen berúgtam,de én sem aludtam el.
14 évesen voltam 1-2 alkalommal bulizni, meg ittam is, de az semmi nem volt.
A 16. szülinapomon, egy bulin, csütörtök este. Rengeteget ittam, nem is emlékszem már, hogy mit. Az az este totál képszakadás... Arra emlékszem, hogy kocsival vittek haza, és felkeltem reggel. Azt a szenvedést nem kívánom senkinek, amit másnap a suliban éltem át...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!