A szüleimnek hogy mondjam el, hogy barátom van, ha félek tőlük?
Egymás ellentétei vagyunk,mint tűz és víz.Régen is ő volt a gazdag,népszerű,helyes srác,én pedig "elvesztem a tömegben".
Fél éve együtt vagyunk,erős nagyon a kapcsolatunk,ő az egyik legjobb barátom is,de 2 percen belül össze tudunk veszni a legapróbb dolgon is.
De az ő családi élete elég bonyolult...Az apukája verte és csalta az anyukáját,a szülei sose foglalkoztak vele.Az anyukája megismert külföldön egy férfit és hozzá költözött,amikor a párom 8 éves volt.Ő itthon maradt az apukájával.Őt sosem bántotta,ez biztos.
De mivel sosem foglalkoztak vele,minden rosszba belekeveredett,amiből az apja a pénzével és a befolyásával kihúzta.
Már változott,nem annyira "durva" és ahhoz képest,hogy azt mondta,hogy ő sose fog szeretni senkit,elég jól megvagyunk.
Anya pedagógus és hallásból ismeri a srácot,apa pedig nagyon konzervatív,a hozzá hasonló srácokat leb..izza (csőnadrág,márkás holmik,stb).
Nem akarom tovább titkolni,de azért tartok a véleményüktől vagy nem tudom.
Szerintetek inkább ne mondjam el?
L15
"Nem annyira durva" és "elég jól megvagyunk"?!
Ez komoly? Alapvetően úgy gondolom aza gáz, ha a gyerek nem mer vmit megmondani otthon. De itt érthető!!! Azt hiszem jogos lenne a szüleid rosszallása. Nem lehet,h azért tartasz a véleményüktől, mert te is érzed,h ez gáz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!