Van itt még valaki rajtam kivül, akinek nem volt gyerekszobája? 16/L
Gyerekbútorok, játékok sem nagyon.
Hála a drága apukámnak, még a házban is lerombant 20-30 éves bútorok vannak.
Nekem nem volt.
Együtt éltünk a nagyszüleimmel, először 4-en anyuékkal meg tesómmal egy szobában. Aztán elköltöztünk, akkor tesómmal voltam egy szobában.
22 évesen lett először külön szobám. :/
Gyerekbútoraink sem voltak, játékok közepes mennyiség.
Gondolom, ez nem vigasztal... :)
Kimondottan gyerekbútoraim nem voltak, de játékokat kaptam csak az anyám, aki óvónő, sunyiban kicsempészte őket a munkahelyére:( A kedvenceimet azért "megtarthattam". Külön szobám pedig nem volt és most sincs. Anyámmal alszok egy szobában mert nem hajlandó apámmal aludni. Napközben is mindenki nálam néz tv-t, szóval se éjjel se nappal nincs kizárólagosan saját szobám, ahol egyedül lehetek.
14/l
Nekem sincs.
Egy darabig a nővéremmel voltam egy szobában majd olyan 9-10 évesen ki lettem rakva így a nappali konyha rész lett az "enyém" elhiheted mennyire örültem neki így kb sosincs nyugalmam
Nállunk olyan jó a ház elrendezése hogy anyámék rajtam keresztül jönnek ki a szobájukból...
A nagyanyám szobájába meg a fürdöszobán keresztül lehet bejutni...na erre varjatok gombot!
Aki ilyen házat tervez... és még fel is építi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!