A "Jaj szegénynek nem volt gyerekszobája" lesajnáló kifejezésnek mi az igazi jelentése?
Nem a hülyékre használják ezt a kifejezést, hanem azokra, akik nem tudják mi az illem.
Régi időkben nagy kiváltság volt, ha egy gyereknek külön szobája volt. Általában külön nevelőnőre is futotta, akik illemet is tanítottak.
Ergo, aki nem tanult illemet, annak valószínűleg gyerekszobája sem volt.
Innen ered.
egyszer egy tanárom ezt mondta nekem, és elkezdtem bőgni
mert tényleg depressziós lettem, és szorongok egész nap mert nincs gyerekszobám, hanem egy szobában élek a szüleimmel és a tesómmal. egy csomószor ott dugtak mellettünk, nem tudtam öltözni, masztizni, telefonálni, semmit, úgy hogy ne legyenek ott :/
jah ez off am bocsi csak kijött :)
nem hülye. csak nem éppen,jó dolog ha egy gyermeknek egy szobában kell élnie a szüleivel. mamámmal élek,elég fiatalos,vele vagyok 1szobában sőt 1 ágyban. nem zavar,mert egyedül el sem tudnék aludni...(sajnos félek a sötétben..:/)
12/L
előttem lévő:szörnyű lehetett, azért annyit tehettek volna a szüleid,hogy nem melletetek szeretkeznek...
Utolsó hozzászólónak: miért "kuss, korcs!"
??? Miért korcs? Ez kicsit durva, nem gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!