Van itt olyan rajtam kívül aki nagyon nem érzi jól magát az iskolájában, osztályában?
Van . Van fiúm,az osztályba jár,nagyon szeretem,meg a haverja is jó fej .3 csaj van akivel jóban vagyok,a többi embert (maradék 20-ból 14-et) GYŰLÖLÖK. Hála Istennek 8.-as vagyok,és már csak egy hét van a suliból,és végre elmegyek abból a nyomorult iskolából.
14L
IGEN.Én..^^ Nagyon utálom az egészet sulit,osztályt is. Kb az egész iskola gazdag pics*kból és gazdag bunkó pasikkal van tele. Nem,nem túlzok.:)
Azért dumálok pár pics*val ,de mindig megbántanak valamivel,amin nagyon felhúzom magam és persze visszaszólok,de annyira egoisták,hogy hiába vitatkozok velük,úgy is nekik lesz igazuk. ;D
A hülye bunkók pedig folyamatosan beszólogatnak,amitől elmegy /ment az életkedvem.
Kb 2 ,,nyomibb" bnőm van,akik rohadt idegesítőek és cikik néha..Tudok velük beszélgetni,csak néha.. Mondok pélkdákat:egyik buszon baromi hangosan kiált egyet,mert én nem értettem amit mondott..-.-"
Másik:köpköd ,de nem nyálat,hanem kaját -.-"
Mindkettő hangosan büfög az utcán.
Az öltözködésük és a zenei stílusukról nem is beszélve.. Ja és ahhoz képest,hogy miket csinálnak ,tök bunkón viselkednek.. Szal beszólgogatnak ,hogy ezt csináld,vagy azt.. Vagy leszarnak.:) Jaaa és mindketten lányok. A legjobb barátnőm másik suliban van. : // Én is most ballagok hálistennek :))).
Már gimibe járok.
De az ált. suliban utáltam az osztályomat.
Volt kb. 2-3 jófej lány és mindenki más bunkó volt. Kb. azt nem tudták felfogni, hogy a barátságra hivatkozva nem egy szép dolog kibeszélni a másikat azzal: hogyha megkérdezné tőlem, hogy mondtam-e neked valamit megmondanám, hogy beszéltünk róla... mégis többet ér egy ilyen barátság mint ahol hazudoznak egymásnak...
huh
10/11 lány volt és közülük kb. 6-n cigiznek nem tanulnak és 1 drogozik is
a fiúk bunkók voltak
jaj és volt még egy lány akinek a fő szórakozása az volt, hogy ő szerelmes és kb. hónaponként 2 fiúval járt (ja és ez mind igaz szerelem)
és még a suli is szar volt
szóval azt az osztályt nagyon utáltam de a mostanit imádom
A régi sulimba utáltam járni 4.-be új osztályfőnökünk lett és nagyon kivételezett egyesekkel. Engem szerintem csak azért bírt mert én voltam az osztály legjobb tanulója. Utáltam a tanárt. Jöttek a folytonos veszekedések a suliba. Sírva mentem már el. 14-en jártunk egy osztályba és 11-en ellenünk fordultak. Az egyetlen a két barátnőm volt akik miatt még el lehetett viselni a sulit.
5.-be elköltöztünk és a mostani sulimat szeretem. Nem vagyok az osztály királynője de sok jó barátom van.
Leírok még v.mit ha érdekel
A miután elmentem a régi sulimba 7. -be hozzájuk csatoltak egy másik sulit is. A és újra a két barátnőm ellen fordultak. Az egyikük átállt a többiekhez igy a másikuk egyedül maradt. Ő si sírva ment suliba meg hasonló:( Több tantárgyból állt bukásra is:( Átment egy másik suliba most 4-es tanuló és szereti a mostani suliját
14/l
Igen, én. Iskolát is váltok szeptembertől :d megyek egy olyan helyre, ahol hallom majd, mint mond a tanár :D itt még a gondolataim is elvesznek, olyan hangzavar van -.- minden órán :D
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!