Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Van itt olyan rajtam kívül...

Van itt olyan rajtam kívül aki nagyon nem érzi jól magát az iskolájában, osztályában?

Figyelt kérdés
2012. jún. 4. 16:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
most ballagtam el és mit ne mondja az osztályból senki se hiányzik
2012. júl. 22. 15:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Az általános iskolát utáltam,7.-től3 fiú ütögetett nyolcadik év végéig,de volt 3 barátnőm,mára már csak kettő maradt meg,mert az egyik elég kétszínű volt velem,és megvagyok rá haragudva már 2010 nyár ótaXD,és sohasem bocsájtok már meg neki,mert nem is volt olyan jó barátnő.Amúgy az általános iskolát szerettem,de csak felsőben(mert itt a tanárok már nem falusiak voltak,hanem műveltebb városiak,és csak egy falusi volt,na őt sose szerettem,de ő sem engem és éreztette is velem,de én is vele.

A középiskolát utálom,mert a kezdeteket ott rontottam el,hogy a padtársam mellől elültem,mert rossz volt a hangulatom mellette,mert őt meg úgy erőltették be abba a suliba.Na mindegy,az a lényeg,hogy miután elültem,ő hülye p*csa lett,és a másik hülye ribi kezdett el barátkozni vele,és engem kezdtek el szekálni,meg ment rólam a hamis pletyka.Ez volt 9.-ben,tizedikbe meg lett egy három másik barátnőm,akiket szintén leszóltak,sőt leszólták az egész osztályt.De engem például nem érdekel,mert jövőre már egyedül ülök,mert most fél évet ültem egyedül,és megszoktam,bár unatkozok padtárs nélkül.Tudom ki mellé ülnék szivesen,csak ő meg nem nagyon kedvel engem..sosem mondja meg,hogy miért nem ér rám,9.-ben pedig nagyon akart barátkozni velem,na mindegy!:S

16/L-11.-es leszek:D

2012. júl. 23. 01:51
 13/15 anonim válasza:
én is utálom ökett
2014. dec. 5. 13:30
 14/15 anonim ***** válasza:

JELEN!!!

Kéttannyelvű osztályba járok, és szinte mindenki nagyon beképzelt, nagyon sznob, nagyon suttyó, nagyon teljesítménykényszeres, kulturálatlan, és irritáló! JAJ! Menjenek a pokolba, kikészítenek minden áldott nap :SS

2016. nov. 6. 20:40
 15/15 anonim válasza:

IGEN!Nagydorogon a Széchényi Sándor Általános Iskolába járok ,5.-es vagyok.Van 5 fiú aki normális,a 6. fiú az egy bü.dös haz.udós cig...ny aki keménykedik állandóan és van 7 lány aki nagyon köcsög ,k....va aki másokba látja a hibát de magában nem ,kitizálják az összes fiút,köcsögösködik velünk pedig én hozzájuk sem szóltam!az udvaron ott kur...váskodnak a 8. asoknak

Legszívesebben más iskolába mennék de nem tudok mert nem bírok utazni ,ezért vagyok felmentve úszásból is mert nem bírok sem busz,sem autót

2017. márc. 23. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!