Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak az én lányom iskolájában...

Csak az én lányom iskolájában él még a hátratett kézzel ültetés?

Figyelt kérdés
Lányom az idén lett elsős és először nem akartam elhinni hogy tényleg hátra kell tenni a kezüket az órán. Én aki azt hittem hogy ez már rég kiment a divatból...
2010. okt. 30. 13:53
 1/4 anonim ***** válasza:
57%

Egy kis fegyelem nem árt nekik:))

Nyugi, neki is jobb ha így lesz csak hamarabb csend és rend....ezután lehet csak érdemi munkához látni.

2010. okt. 30. 13:58
 2/4 anonim ***** válasza:
65%

Nem olyan rossz dolog az! 25 évvel ezelőtt nekem is így kellett ülnöm. Eleinte fura volt, aztán már otthon is úgy ültem.

Egyrészt fegyelem, másrészt nagyon jó tartás javító módszer!!

Ha tanítónéni lennék, lehet, hogy én is ezt csinálnám.

2010. okt. 30. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:
45%
Hát szerintem elég idejétmúlt dolog ez. 25 évvel ezelőtt oké, de most???? Gondold el, mennyi mindent másképp gondolunk azóta a nevelésről. Ha csak ettől maradnak csendben a gyerekek, és csak így lesz fegyelem az órán, akkor elég unalmas órákat tarthat az a tanító néni.
2010. okt. 30. 15:10
 4/4 anonim ***** válasza:
76%
Van más problémás dolog is a tanitónéni módszerével kapcsolatosan? Mert ha csak ez, akkor tedd össze a 2 kezed... Attól, hogy ma már szabad és demokratikus világban élünk ez nem sok gondot okoz, a gyermeki lélek sem sérül, ha csak ez a gond.
2010. okt. 30. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!