Hogyan mondjam meg, ha úgyis jön a hülyeségével?
Figyelt kérdés
Ha elszeretnék menni egy fiú ismerősömmel valahova, rögtön jön anya azzal, hogy biztos rossz szándékú, meg hogy nem megbízható stb. A másik, hogy elkezd kombinálni hogy lesz valami azzal a fiúval köztünk.. Bár ez a jobbik eset, na mindegy.
Hogyan kéredzkedjek el? Hogy mondjam meg pl. hogy a 18 éves fiú ismerősömmel beülök egy kávézóba??
16L
2013. okt. 26. 23:54
1/4 anonim válasza:
Az anyák ilyenek :) Enyém is mindig piszkál pedig van párkapcsolatom, csak a legjobb barátaim fiúk. Magyarázd el neki, hogy mondjuk egyes fiúkkal jobban érzed magad, úgy gondolod, hogy a lány-lány barátságok ritkán tartósak (nekem csak 2 igaz lánybarátnőm van, a többiek azért vannak velem, mert sok fiúval vagyok jóban). Én ezeket mondom. Meg nem lesz azonnal mindenkinek hátsó szándéka.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ezek hasznos tippek :) Ment a zöld kéz!
2013. okt. 27. 00:01
3/4 anonim válasza:
én elmondtam azokat amiket az első mondott. eredmény az volt,hogy óránként sms-t kell írnom,hogy hol vagyok. Nem gáz :D
4/4 anonim válasza:
Esetleg beszéld meg anyukáddal, hogy valamiféle kompromisszumot kössetek. Pl. nálunk volt olyan, hogy az adott srácnak ide kellett jönnie hozzánk először, hogy anyáék lássák, kivel megyek el (ha még ugye nem ismerték őt egyáltalán), és úgy indultunk el valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!