Hogyan mondjam el, hogy nem kell kistesó? Lehetek ennyire önző?
Egy kistesó neked is nagyon jó lenne, amit most még el sem tudsz képzelni, mert ezt csak az tudja, akinek van testvére. De amellett, hogy van egy anyukád, a világ legjobb dolga, ha van egy testvéred. Nekem van egy bátyám és van 2 fiam. Tudom miről beszélek.
Az,hogy lesz egy testvéred, nem azt jelenti, hogy anyukádat el fogod veszíteni, ő mindig ott lesz melletted. A jó kapcsolat megmarad, sőt, szerintem még jobbra is fog fordulni, hiszen együtt fogtok babázni is.
Kedves utolso, te aztan jol megmondtad.
Szerintem egy felnott ember eseteben az o es a parja dontese, hogy vallalnak-e gyereket. Nehogy mar a tini lanyom mondja meg, hogy lehet-e testvere vagy sem.
A te oldaladrol, kedves kerdezo, elvarhato az, hogy egy kicsit toleransabb legyel, ha az edesanyadnak ez a vagya. Nem vagy mar gyerek, ezzel nem fogod elvesziteni.
Az persze alap, hogy egy anya ne ugy szuljon, hogy majd a tini lanya fog a gyerekre vigyazni, mert az viszont nem elvarhato, hogy a masik gyerek, ha akar, ha nem, babysittert jatsszon.
Ezt erdemes elore tisztazni, hogy segitesz, ha ugy alakul, de ne arra alapozzon, hogy te mindig ott vagy, mert az o gyereke, nem a tied.
Sokmindenhez van joga, de ahhoz nem, hogy megszabja más embereknek hány gyereket vállalhatnak.
Idő és pénzpocsékolás egy gyerek? Boldog életed lehetett eddig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!