Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan mondjam el, hogy nem...

Hogyan mondjam el, hogy nem kell kistesó? Lehetek ennyire önző?

Figyelt kérdés
11 éves koromban volt apuval egy autóbalesetünk,ahol Ő sajnos életét vesztette.A baleset után anyuval nagyon jó kapcsolatunk lett, minden helyzetben ott van mellettem amikor szükségem van rá,nagyon szeretem és nem akarom Őt elvesziteni...Tudom, hogy gyerekesen hangzik de igy érzem, nem hinném, hogy megtudnám szeretni ha lenne 1 kistestvérem...16/L

2013. aug. 30. 23:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem nem lehetsz önző másrészt nem hiszem, hogy engedélyt kellene kérniük.
2013. aug. 30. 23:24
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Ez olyan, mint ha anyukád arra kérne, sose legyen gyereked, ne menj el soha, mert milyen jó neki, hogy te ott vagy vele mostantól örökre. Hogy érezdnéd magad? Azért 16 évesen már ideje lenne felnőni annyira, hogy felfogja az ember, hogy nem telepedhet rá a másik emberre, és nem korlátozhatja be ennyire. Ha anyukád akar még babát, akkor szíve joga vállalni!
2013. aug. 30. 23:26
 3/11 anonim ***** válasza:
26%

Jó bolond vagy.

17/L

2013. aug. 31. 00:55
 4/11 JnéHN ***** válasza:
89%

Egy kistesó neked is nagyon jó lenne, amit most még el sem tudsz képzelni, mert ezt csak az tudja, akinek van testvére. De amellett, hogy van egy anyukád, a világ legjobb dolga, ha van egy testvéred. Nekem van egy bátyám és van 2 fiam. Tudom miről beszélek.

Az,hogy lesz egy testvéred, nem azt jelenti, hogy anyukádat el fogod veszíteni, ő mindig ott lesz melletted. A jó kapcsolat megmarad, sőt, szerintem még jobbra is fog fordulni, hiszen együtt fogtok babázni is.

2013. aug. 31. 06:05
 5/11 anonim ***** válasza:
33%
Ennyi idős gyerek mellé,idő és pénzpocsékolás még egy gyerek.Én a helyedben nyíltan közölném vele:hogyha szül akkor csak is kizárólag ő fog róla gondoskodni te nem fogsz semmit segíteni neki mivel neked nem kell egy testvér.Azért neked is vannak jogaid ne felejtsd el.Ha ezek után is bevállalja akkor őszinte részvétem anyádnak.
2013. aug. 31. 09:14
 6/11 anonim ***** válasza:
90%

Kedves utolso, te aztan jol megmondtad.

Szerintem egy felnott ember eseteben az o es a parja dontese, hogy vallalnak-e gyereket. Nehogy mar a tini lanyom mondja meg, hogy lehet-e testvere vagy sem.

A te oldaladrol, kedves kerdezo, elvarhato az, hogy egy kicsit toleransabb legyel, ha az edesanyadnak ez a vagya. Nem vagy mar gyerek, ezzel nem fogod elvesziteni.

Az persze alap, hogy egy anya ne ugy szuljon, hogy majd a tini lanya fog a gyerekre vigyazni, mert az viszont nem elvarhato, hogy a masik gyerek, ha akar, ha nem, babysittert jatsszon.

Ezt erdemes elore tisztazni, hogy segitesz, ha ugy alakul, de ne arra alapozzon, hogy te mindig ott vagy, mert az o gyereke, nem a tied.

2013. aug. 31. 09:48
 7/11 anonim ***** válasza:
87%

Sokmindenhez van joga, de ahhoz nem, hogy megszabja más embereknek hány gyereket vállalhatnak.

Idő és pénzpocsékolás egy gyerek? Boldog életed lehetett eddig!

2013. aug. 31. 09:53
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Igen az is volt és jelenleg is az van.És ezt szeretném így is tartani.
2013. aug. 31. 14:27
 9/11 anonim ***** válasza:
84%
Ez nem a te döntésed hanem Anyukádé,tehát beleszólásod sincs.
2013. aug. 31. 14:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy félsz, hogy elveszíted a kis tesód miatt, és erre NEM AZ LESZ A VÁLASZ, HOGY AKKOR NEM LESZ hanem elfogja mondani, hogy nem kell félned mert téged ugyan annyira szeretni fog...
2013. aug. 31. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!