Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Amikor az ember azt hinné,...

Amikor az ember azt hinné, hogy ennél rossszabb már tényleg nem lehet, akkor mért lesz még annál is rosszabb?

Figyelt kérdés
Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen..
2013. okt. 19. 00:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A szüleim már egészen kis koromban elváltak. Apával nagyon ritkán találkoztunk , elvolt foglalva a velem egykorú barátnőivel.Anyukámmal és a testvéremmel kikellett költöznöm idén németországba. Apám azóta nem keresett..nem beszélem a nyelvet, az iskolában nem értek semmit ezért senki nem barátkozik velem, itthon mdg mindig levagyok cseszve, hogy mehetnek be ők a suliba intézkedni. Teljesen egyedül vagyok, anya éjfélkor érhaza, addig vigyázhatok az 5 éves tesomra. Minden barátnőm és barátom otthon van ,akikkel lassan 2honapja találkoztam. Itthon is folyton csak balhé van.. elegem van már.. ezenkivül vannak minden persze fiu dolgok is..amikkel nemtudok mit kezdeni egy másik országban. Azt se tudom mikor mehetek haza. Tudom h lehetne ennél sokkal rosszabb de nekem ez most sok. Ha nem lenne netem nemis tudom milenne velem..
2013. okt. 19. 10:18
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben örülnék, hogy Németországban lehetek, létbiztonságban, nem úgy mint itthon...

A nyelvet, ha akarod akkor megtanulod pár hónap alatt.

2013. okt. 19. 13:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Persze aztán majd felnősz és rájössz a tini kor még semmi volt az igazi élethez képest.
2013. okt. 19. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!