Melyik ország van jelenleg rosszabb helyzetben, Románia vagy Magyarország?
Hol rosszabb lakni Romániában vagy Magyarországon és mért?
Tehát arra lennék kíváncsi, hogy melyik ország mitől rosszabb. Pl.: Melyiknek rosszabb a pénzügyi helyzete? Melyik országban rosszabb a minimálbér viszonyítva az árakhoz képest. Melyik országban milyen mértékű a szennyezettség és a szegénység? Melyik országban rosszabb az egészségügyi ellátás és a közbiztonság? A törvények melyik országban jobbak? Milyenek az emberek a 2 országban összehasonlítva?
Tehát a két országot szeretném összehasonlítani.
Ha valaki csak 1 kérdésre tudja a válasz én már annak is örülök.
A válaszokat előre is köszönöm.
Szerintem Magyarország egy kicsit jobb.
Románia:
jó dolgok:szép a táj
rossz dolgok:sokat lopnak,ha magyar a rendszámod akkor megbüntetnek gyorshajtásért,...
Magyarország:
rossz:lehetne kicsit kevesebb cigány(-:
jó:szép táj,sok magyar,nincs minden sarkon egy részeg ember aki hülyeségeket kiabál az embereknek,és egyszerűen jobb,mint Románia(Edélyt leszámítva,ott jó(-: )
Románia még rosszabb az életszínvonalat tekintve.
Az etnikai válság náluk nagyobb.
A törvényeket összehasonlítva vannak ahol nekik jobbak és vannak ahol Magyarországon.
Őszintén , nem hiszem, hogy Románia magasra fog törni.
Hogy miért?
Ha ilyen mértékű az aktív korúak elvándorlása, akkor komoly problémák lesznek.
Elvándorol a munkaképes lakosság, pótolni meg nem nagyon tudják , haza meg nem vándorolnak azok akik kivándoroltak.
Mi marad?
Maradnak a nyugdíjasok meg a cigányok.
Én annyit tudok hogy Románia leggazdagabb emberéhez képest Csányi és Demján aprópénzes diákok.
Az igaz hogy a szociális helyzet itthon jobb, egészségügyi ellátás azonos. Minimálbér itt jobb. A pénzügyi helyzet pedig más tészta...
Azért Románia esetében ott van tenger amely akár turizmus akár ipar szempontjából fontos ütő kártya.
9#
Mond már meg nekünk, hogy az milyen ütõ kártya, ha van tengerük?
Ez miatt még semmivel sem lesz jobb ott élni, mint itt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!