Amikor az ember azt hinné, hogy ennél rossszabb már tényleg nem lehet, akkor mért lesz még annál is rosszabb?
Figyelt kérdés
Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen..2013. okt. 19. 00:03
1/13 anonim válasza:
Egyszer kiakadtam, és mondtam egy komámnak, hogy nekem a legszarabb, mert minden összejött. Erre azt mondta, hogy legalább van egy kutyám, aki szeret. Erre felhívott az asszony, hogy meghalt a kutya. De fel a fejjel, még ez sem a mélypont.
3/13 anonim válasza:
Azért mert az élet megpróbál megtanítani arra, hogy mindig van rosszabb még ha nem is hiszed és túl értékeled a saját problémádat. Ha ezt elfogadod, akkor nem lesz több okítás. ;-)
4/13 anonim válasza:
Azért mert mindentől van rosszabb.
5/13 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy sz@r@bb már nem lehet, akkor az már majdnem félút a mélybe!
7/13 anonim válasza:
Egyszer kiakadtam, és mondtam egy komámnak, hogy nekem a legszarabb, mert minden összejött. Erre azt mondta, hogy legalább van egy kutyám, aki szeret. Erre felhívott az asszony, hogy meghalt a kutya. De fel a fejjel, még ez sem a mélypont.
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad.
De az asszony azért csak szeret! Remélem!
8/13 anonim válasza:
A 07:45-ös vagyok. Meghalt valakid, akit nagyon szerettél? Esetleg olyan állapotban vagy, hogy még abban is mások segítségére szorulsz, hogy wc-re menj, vagy meg tudj fürödni? Nincs lakásod, az utcán kell élned? Nincs semmilyen ruhád? Nincs mit enned és innod?
9/13 anonim válasza:
Neten panaszkodsz otthonról, azaz:
- melegben vagy
- van család körülötted
- tető a fejed felett
- mivel nem enni kérsz, gondolom ennivaló is van...
Nagyon messze van még a "rosszabb már tényleg nem lehet". Ideje szembenézni az önsajnálattal és meglátni az életedben a jót, a szépet, mert van. Mindig van, csak hozzáállás kérdése!
10/13 anonim válasza:
akkor jön az élet és jól átb*sz.:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!