Tizenévesek! Hogy bírnátok ki, ha egy hónapig csak ezek az eszközök állnának rendelkezésetekre? (lent)
-A mobil csak telefonálásra és SMS-kezelésre alkalmas.
-Internet csak laptopon vagy PC-n, otthon.
-Zene csak ugyanezen a két eszközön, illetve CD-n, bakeliten, kazettán.
Nálam ez volt a helyzet annak idején :)
-Az én telefonom alapból csak arra való:D:D:D:D
-Mivel a suli miatt erőm sem időm nincs bekapcoslni a gépet(baromi lassú) ezért tableten szoktam, így ez az opció macerás lenne de megoldható.
-Most is csak ilyeneken hallgatomxd
13/L
Eddig sem használtam másra telefonomat. Netezni nem szeretek rajta, mert lassú és fizetős. Játékok nincsenek rajta. Fényképezni/esetlegesen videózni a fényképezőmmel szoktam, mert a telefonom erre lényegében alkalmatlan, de nem vágnék eret, ha nem tudnék fotózni egy hónapig...vagy tovább.
A nettel eddig is ez volt a helyzet, nem is értem miért kéne minden szünetben a Facebook-on lógnom az iskolában is. :D
A zene....Nos, telefonon sosem hallgatok zenét, utazáshoz is az mp4-emet szedem elő, itthon meg egyértelműen gépről hallgatom.
Számomra tökéletes a helyzet, a kérdésedben leírtak közül egyik sem lenne vészes "csapás", gyakorlatilag alig érezném a különbséget.
14/L
Nálam még most is ez a helyzet. Annyira nagy szám lenne ? Nem hiszem...
18/l
Most gyakorlatilag azt akartad megkérdezni,hogy milyen lenne ha a telefon csak és kizárólag telefonálásra alkalmas nem zenehallgatásra meg ilyenekre?
Hát akkor k..rva jól ellennék mert kb most sem használom másra
16l
Mobilomat maximum heti kétszer használom telefonálásra, meg mondjuk ötször smsezésre. És ennyi. Nincs rajta net, de ha lenne, se használnám.Játszani meg végképp nem nagyon szoktam.
A netet otthon használom, PC-n.
Zenét úgyszint így hallgatok.
Én így élek, és semmi bajom nincs.
Csak annyi mondjuk, hogy se laptopom, se gépem, csak egy telefonom. (nem a legújabb, Nokia Asha 302), és teljesen megvagyok vele. Olvass, az sokkal hasznosabb.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!