Ezt csak én nem értem?
Van egy srác az osztályomban, akinek szerintem tetszek. Már vagy 4x megkérdezte nekem ki jön be, mindig mondogatja, hogy hű de jól nézek ki - persze burkoltan, hogy sértésnek hangozzon- és ma elhívott kávézóba. El is mentünk együtt, beszélgettünk, meg minden. Szóba jött megint a "kinek ki tetszik" téma, és mondtam neki, hogy nem tetszik, csak jól néz ki az egyik srác. Erre ő szó szerint azt mondta, hogy "ugye tudod hogy XY-nal esélyed sincs? elméletben egy C-sre hajt." majd vagy 5 perccel később, amikor még mindig ennél a témánál voltunk, hozzátette, hogy "egyébként totálisan csapja neked a szelet, ma is megvárt a kolinál téged, pedig úgy volt, hogy bejön és szól, hogy menjünk.. de te lány vagy, úgy se érted"
most akkor the fuck
Na most ugye itt az a bibi,hogyha már megmondja,hogy XY-nél esélyed sincs...akkor miért mondja 5 perccel később azt,hogy de rád hajt?Mert ez így valahogy nem stimmel.
Na meg most mi az,hogy te lány vagy,nem érted?Most akkor elmentél,és kiderült,hogy tetszel a csávónak,de hülyének néz?
Mert ebből az egészből nekem csak ez derül ki.Én egy ilyen emberrel kapcsolatot nem kezdenék,az biztos.Ne nézzen senki hülyének,szerintem te se engedd!
Oké, várjunk, megpróbálok kihozni ebből valamit.
Szóval van "A" srác, aki hol burkoltan, hol nyíltan nyomul Rád, és kérdezget arról, hogy neked ki tetszik. Namármost, elmentél "A" sráccal egy kávézóba, ahol ismét szívni kezdte a véred ezzel, hogy neked ki jön be. Mondtad erre "B" srácot, hogy ő ugyan jól néz ki, bár azért nem zúgtál bele. Na, szerintem itt "A" srác kicsit féltékeny lehetett, hogy sikerült kihúznia belőled valamit, és azzal, hogy azt mondta semmi esélyed, csak le akart lombozni. Azt pedig, hogy mégis nyomul rád "B" srác, lehet azért mondta, hogy összezavarjon, vagy csak ki akar használni, fene se érti ezeket a tinifiúkat :D A végére már én is belekavarodtam.
23/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!