Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tehetünk? Lányom "elit"...

Mit tehetünk? Lányom "elit" iskolába jár.

Figyelt kérdés

Lányom olyan iskolába jár,ahol bizony megnézik mi van rajta,milyen a táskája stb.

Nem arról van szó,hogy nincs pénzük rá,csak másra is kell,és félrerakni is szeretnénk,egyszóval van elég hely,ahova tehetjük/költhetjük a pénzünket.

Lányom hetedik osztályos.

Eddig bőven meg volt a Tescos,Metros,Lidlis,Aldis,néha sárkány centeres,vagy leárazáskor C&A-s,egyszerű,hétköznapi,egyszínű ruhákkal.

Most új táskát szeretne( egy teljesen egyszerű,praktikus,oldal innivaló hálós,fekete alapon,rózsaszín háromszöges hátizsákja volt,ami tökéletes iskolai napokra),valami Breksát emlegetett. Azt sem tudom melyik bolt ez,hiszen én magam is egyszerű,egyszínű farmer+egyszínű hosszú ujjúba járok.

Viszont az osztálytársai azt mondták neki,hogy ő maradi,és egyszínű,szürke kisegér.

Beszólnak neki,hogy miért nem költünk rá,és hogy miért ilyen ruhákba jár.

Azt gondoltam anno,hogy ha egy viszonylag "elit" iskolába iratom,akkor magas lesz az oktatás színvonala.

Ehelyett a lányom osztálytársai elkényeztetett újgazdagnövendékek.

A lányom kitűnő tanuló.

Mit tehetnék?

2013. okt. 8. 19:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A Berska nem egy drága bolt. Messze nem nevezném elitnek. Az én elit ismerőseim Louis Vuitton-t, vagy egyedi szabású ruhákat hordanak. A berska és társai olcsó tucattermék. Nem hiszem hogy sokkal drágább lenne attól amit a Tescoban szedtek össze.
2013. okt. 11. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!