Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyiért vásároltatok be az...

Mennyiért vásároltatok be az iskolába?

Figyelt kérdés

Én elég horribilis összegeket hallottam a barátnőimtől eddig minden évben és érdekel,hogy mások mennyiért vásárolnak be iskolakezdéskor.

Én pár ezer forintból megszoktam lenni kilencedik óta. Idén max 3 ezer volt mindennel együtt, táskát nem vettem.

Ja és félreértés ne legyen engem nem zavar vagy bármi ha valaki 20 ezrekért vásárol be.

2013. aug. 30. 11:22
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
100%

Én csak pár füzetet vettem meg néhány tollat:D és ezekbôl is a legolcsóbbat:D szerintem nem éri meg méregdrága cuccokat venni mert mindegyik ugyanott végzi...

10.es leszek:)

2013. aug. 30. 11:27
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Füzetek, tollak, ceruzák, ilyesmik voltak együtt kb. 8000 forint... :/ És a tankönyvekről ne is beszéljünk, jézus, hogy tudták ezt kifizetni a szüleim... :S

16L (11. osztály)

2013. aug. 30. 11:30
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan nem tudom, nagyrészt anya vásárolt ezt-azt.

7000 volt a táskám, ezen kívül csak egy nevetségesen olcsó tolltartót, jó sok akciós spirálfüzetet, pár szövegkiemelőt és rotringot vettünk. Meg talán 400 Ft-ért egy nagy köteg csomagolópapírt, amivel a füzeteimet fedem be. :) Ezen kívül talán pár száz Ft-nyi költség volt a vignetta, könyvborító, műanyag iratrendező.

14/L, 9. osztályba megyek.

2013. aug. 30. 11:39
 4/23 anonim ***** válasza:
49%
kb 10.000 biztos elment rá, szükségem van minőségi tollakra, ceruzákra, mert gyenge a kezem és rajzolok, nem kéne tovább rontanom :/
2013. aug. 30. 12:21
 5/23 anonim ***** válasza:
Én is füzeteket vettem, egy hegyezőt és két hibajavítót.:) Úgy kb 5000 ft értékű volt minden.:) 16/L, 10.es leszek.
2013. aug. 30. 12:31
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

nem kellett sok minden, szóval nem kellet sokat költeni :D

pár spirál csíkos és négyzetrácsos füzetet vettünk ez kb 400 ft-ba került + kellett két vastag spirál ami ilyen nagyon vastag és kemény borítású az 800 ft volt a kettő

a könyveim már drágábbak 10.es leszek ...

16L

2013. aug. 30. 13:35
 7/23 anonim ***** válasza:

Én még nem vettem semmit. Majd ha veszek is valamit, max füzeteket meg tollakat.

Régen szerettem sulira bevásárolni, de most már csak kín, csak azt juttatná eszembe, hogy nem sokára iskola. Leszarom az egészet, csak írjak valamibe, azt csá.

16L

2013. aug. 30. 13:39
 8/23 anonim ***** válasza:
kb 9000 Ft füzetek, tollak, filcek (sok, mert sokat rajzolok színes filcekkel) egyéb apróságok mint hibajavító, radír plusz a könyvek, ne tudjátok meg, budapesti erős gimnázium matek tag.-os 9. osztálya, vagyis csak a matekkönyveimre elment egy tízes, plusz azok a cuccok, amiből 4 évre egyet vesz az ember (atlasz, függvénytáblázat)
2013. aug. 30. 16:16
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Tesóméknak 25.000 (!!!) ezer volt, csak a könyvek... és nem magánsuli, egy sima szakközép. Nagyon durva!
2013. aug. 30. 17:36
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
kb 7000 forintot költöttünk. tankönyvet ingyen kaptuk, de új. vettünk 25 füzetet, néhány tollat, rotringot, sok hegyet bele, körzőt, sok radírt, tornazsákot meg tornacipőt :) táskám maradt a tavalyi
2013. aug. 30. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!