Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek engedjem?

Szerintetek engedjem?

Figyelt kérdés
Van egy 16 éves meleg fiam. Teljesen jól tanul, ergo nem menne a tanulás rovására. Előbb mondta volna le ő, mint én ha a tanulásból venne el időt! És ugye a barátját nagyon jól ismerem, a fiam klónja ebben a tekintetben, aranyos, kedves, megbízható! A számomra kérdőjeles tevékenység az, hogy hagyjam-e őket szombat este együtt aludni?
2013. szept. 30. 23:32
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Itt sokan tényleg azt hiszik, hogy a melegség olyan dolog, amit idővel ki lehet nőni?
2013. okt. 3. 14:36
 22/31 anonim ***** válasza:
Nem kinőni,de sok embernek vannak időszakai a tinikorban mikor saját nemük érdekli Őket van,hogy fizikailag is,nem beszélve a divat melegségről.Amúgy ha valaki tényleg meleg nem növi ki mivel betegség.
2013. okt. 3. 14:44
 23/31 anonim ***** válasza:
48%

Na ez még nagyobb hülyeség. Lehet hogy a divat miatt valaki úgy gondolja, hogy ő most meleg. Talán úgy viselkedik, öltözködik, stb. De hogy pusztán divatból senki nem fog egy azonos neművel ágyba bújni, az szerintem holt biztos.

És egyébként betegség a nátha, a köszvény és társaik. A melegség egy genetikailag adott állapot, amit max. nem figyelembe venni lehet, vagy letagadni, de semmiképp nem meggyógyítani.

2013. okt. 3. 15:04
 24/31 anonim ***** válasza:

16 eves fiu,aki lany akar lenni.Gyogyszert rendel az internetrol,ami direkt erre van.A fiu elkezdi szedni a gyogyszert.

Anyuka Ranschburg Jenohoz fordul.A szakember velemenya,a gyogyszerszedessel le kell allni,mert visszafordithatatlan kovetkezmenyei lehetnek.

Menjenek el pszihologiai rendelesre,mert elofordulhat meg 16 evesen,hogy a nemiseget nem a sajatjanak erzi stb...

Bar az eset nem ugyanaz de azt sugallja ,nem kell meg 16 evesen kobevesni,hogy meleg is marad.

2013. okt. 3. 16:27
 25/31 anonim ***** válasza:

Kossuth radio musoraban hangzott el ,ugy emlekszem pszihologustol,nem kell aa homoszexualisoknak reklamot csinalni,mert egyre tobb tini kap kedvet ehhez!

Inkabb azzal kellene foglalkozni ami normalis szexualitas.

2013. okt. 3. 16:30
 26/31 A kérdező kommentje:
Téves! Nem egyre többen kapnak kedvet hozzá, egyre többen merik vállalni...
2013. okt. 3. 19:26
 27/31 anonim ***** válasza:
59%
Ezzel egyet értek. Régen a melegek "bogaras agglegények" voltak, ma már felvállalják maguknak is és a külvilágnak is.
2013. okt. 3. 20:04
 28/31 anonim ***** válasza:
Nem sértegetni akarom a melegeket,de ha ennyi meleg van,mint amennyi kérdést ide feltesznek az nem túl jó hír,valami nagy gond lehet,hogy egyre több a meleg,attól,hogy felvállalják,sokan azért mondják,hogy azok mert mindenhonnan ez folyik.
2013. okt. 3. 20:41
 29/31 anonim ***** válasza:

Nekem 9 hónap után engedték, hogy együtt aludjunk.

17L

2013. okt. 3. 21:59
 30/31 anonim ***** válasza:
43%
Engedd, és tudod, miért? Mert ha ezek ketten elhatározzák, hogy le akarnak feküdni egymással, azt a te beleegyezésed nélkül is meg fogják tenni. Inkább jobb ellenőrzött, biztonságos helyen megesnie a dolognak, mint az iskolai klotyóban, vagy tudom is én, hol...
2013. okt. 5. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!