Szerintetek engedjem?
Te jo eg,meg csak 16 eves!
Az en fiam 17 es nemsokara nagykoru,de meg nem felnott.
Sportol tanul,keszul az erettsegire majd egyetemre.
Mi lesz a fiaddal 10 ev mulva ha mar most szinte gyerek fejjel mindenen tul lesz.
Ne haragudj nem ertek egyet ezzel,szerintem gondoljatok meg at.Tudom,hogy ma mar divat a korai szex de meg is van az eredmenye.
Bar nalatok egy gonddal kevesebb ,nem kell a fogamzasgatlasra gondolni.
Raadasul a fiad fiuk iranti vagya meg megfordulhat a noi nem irant,pont azert mert csak 16 eves,legalabbis ilyesmirol beszelt Ranschbur J.
Nem gyerek es nem is felnott ,a ketto kozt valahol.De lehet fol teszi neked a kerdest, 10 ev mulva ,hogy miert engedted meg neki,mert ha nem engedet fiuval szexszelni,lehet kesobb lanyoknal probalkozna.
En a helyedben mindenkepp leulnek beszelni a gyerekemmel, sot lehet egy pszihologust is megkerdeznek,pont azert mert csak 16 eves es lehet meg tenyleg valtozna es erre a valtozasra megerne varni.
Hát nem tudom...én kb. 5 éves korom óta tudom magamról, hogy hetero vagyok :) akkor miért ne tudhatná valaki 16 évesen,
hogy meleg???
Amúgy szerintem hagyd nyugodtan, tényleg nem gyerek már a fiad :). Szerintem örülj, hogy megbízik benned (egyáltalán el merte mondani, hogy a fiúkhoz vonzódik).
Köszönöm utolsó!
Az előzőeknek pedig: Ez az általánosítás nem kicsivel gyerekesebb annál, minthogy valaki kicsit most szemtelenebb, esetenként bántóbb, mint egy gyerek. Miért gondoljátok, hogy pont őt rakják seggbe? Mi közötök ahhoz, hogy egy meleg kapcsolatban sz ágyban ki milyen szerepet tölt be, egyáltalán honnan veszitek a bátorságot, hogy véleményt alkossatok róluk? Elismerem, tényleg vannak irritálóak, de a többség nem ilyen. Meg azért azt hozzátenném, hogy lazán feljelenthetnének, mégis ritkán hallani ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!