Vannak itt kamaszok, akiknek van iPad-jük?
Szülők és kamaszok válaszát is várom.
Kamaszoknak:
- Mire használod?
- Nehéz kezelni?
- Neked hányas széria van meg?
- Jól működik? (Nem fagy le stb.?)
- Szereted,vagy megbántad,hogy megvetted/megkaptad?
Szülőknek:
- Miért vetted meg kamasz gyerekednek?
- Megbántad,hogy megvetted neki?
- Te is használod néha?
- Szerinted van értelme venni egyet?
És ami mindenkinek szól:
- Szerinted hány éves kortól van értelme az iPad-nek kb.?
Bocsánat a sok kérdésért,csak a minap megkérdeztem 14 éves lányomtól mit szeretne karácsonyra,és azt mondta,hogy iPad-et.
Tényleg bocsánat,csak biztosra akarok menni!
Köszönöm előre is a válaszokat!
Facebookra,netezni,tanulni
Eggyáltalán nem
Bocsi de nem tudom
Hát néha lefagy de akkor csak újra kell indítani
Szeretem
Szerintem ez nem kortól függ,attól még hogy megvan fog tanulni?
Lesz társadalmi élete? 11/l
"Lesz társadalmi élete?"
Ezt nem teljesen értem...
Hogy a kérdezőnek is válaszoljak: Volt Ipadem, könnyű kezelni, sajnos nem emlékszek hányas széria volt, jól működött, szerettem, de felesleges volt, és nem bántam meg, hogy megkaptam, mivel drágán tovább tudtam adni. :)
Nem tudtam mire használni, chatelésre ott van a számítógép, vagy a telefon (SMS, Skype, Facebook).
Nekem rohadtul nem volt rá szükségem, nem használtam ki.
Egy iPad-et nem olyan egyszerű magaddal hurcolni mint egy telefont, otthon pedig értelmét veszti, hacsak nem egy rohadt jó Wi-fi hálózattal rendelkező, nagyon nagy házban/lakásban élsz.
Szerintem egy felnőttnek, aki aktatáskában tudja hordani tökéletes, praktikus, de ugyanúgy értelmetlen az okostelefonok korában.
15/f
- Mire használod? játék (buszon, villamoson), suliba jegyzetelés, ágyból netezés, skype
- Nehéz kezelni? nem
- Neked hányas széria van meg? most iPad Minim van, előtte volt iPad 2 meg 3, de eladtam azokat. Nemsokára kijön az iPad Mini 2, akkor megveszem azt, és ezt meg eladom.
- Jól működik? (Nem fagy le stb.?) nem fagy le
- Szereted,vagy megbántad,hogy megvetted/megkaptad? szeretem, nem bántam meg, hogy megvettem
- Szerinted hány éves kortól van értelme az iPad-nek kb.?
14-15
Mire használod?
- Programozó matematikusnak tanulok, így elengedhetetlen, hogy legyen nálam valamilyen informatikai eszköz. Mivel az iPad lényegesen tovább bírja, mint más termékek, így általában azt viszem magammal. Egyébként programozok rajta, filmet nézek, internetezek, videózom, skypeolok, facebookozom és néha játszom rajta.
Nehéz kezelni?
- Egyáltalán nem. Az Apple termékeinek az egyik fő jellemzője az, hogy pofon egyszerű a kezelése, így minden korosztály számára tökéletes. Aki korábban sosem használt iTermékeket, azoknak elsőre kicsit furcsa lesz az iTunes, de 10-15 perc alatt meg lehet tanulni a használatát.
Neked hányas széria van meg?
-Nekem egy negyedik generációs, 128gb-os, wifi+cellular modellem van.
- Jól működik? (Nem fagy le stb.?)
Tökéletesen. Az OSX és az IOS rendszerek egyik fő ismérve, hogy nem fagynak le. Belemehetnék, hogy miért, de az már egy kicsit szakmaibb lenne. Nekem szinte tele van az iPadem mindenféle programmal és tartalommal, de picit sem vehető észre, hogy le lenne lassulva.
Szereted,vagy megbántad,hogy megvetted/megkaptad?
-Nagyon szeretem. Abszolút nem bánom, hogy megvettem. Szerintem a piacon kapható tabletek közül az iPadek a legjbobak. Bár ez az árukban is megmutatkozik.
Szerinted hány éves kortól van értelme az iPad-nek kb.?
- Szerintem ez nincsen életkorhoz kötve. Minden korosztály megtalálja a számára hasznos funkciót. Természetesen nem szabad megfeletkezni róla, hogy még egy alap iPad mini is 80 ezer forintba kerül, tehát nem éppen egy olcsó mulatság, vigyázni kell rá. Azt hiszem, hogy a 14 éves lányod már van abban a korban, hogy értékeljen egy ilyen eszközt és vigyázzon rá.
# 5
Egyetértek! Az Aplle cuccai nem nagyon fagynak le! Én már láttam lefagyni iPad-et, de azt 3 évig nyúzták, mire úgy beszemetelték.:)
Egyszerűnek egyszerű a kezelése bárki számára.
Bár igaz nekem nincs iPad-em (felesleges, mikor a jelenlegi telefonommal tudok mindent amit iPad-en tudnék, csupán annyi a kompromisszum, hogy nincs nagy képernyőm), de ajánlom a gépet! Igaz az ár szerintem röhejes ahhoz képest mire való a cucc, és mit tud...:)
15/F
# 8
Tömören annyi, hogy bizonyos jogokat szerez magának a felhasználó, a telefon tudását bővíti, bár egy átlagfelhasználónak szükségtelen...:) Illetve így függetleníthető, és telepíthető fel rá tört alkalmazás.
De nem ez a rendeltetésszerű használat, és a lányod valószínűleg észre se venné a különbséget jailbreakelt, és normál készülék között.
15 éves vagyok
-mire használom:internetezek,Facebookozok,játszok rajta,filmeket nézek,zenét hallgatok
-nehéz kezelni?:nem,én könnyen hozzászoktam,bár igaz,hogy pár dolgot csak fél év után fedeztem fel rajta
-széria:iPad mini
-jól működik-e:hááát,néha lefagy és van,hogy az alkalmazás kilép a programból,csak úgy,magától
-szeretem nagyon,de az árából kaphattam volna egy jobb netbookot is (Sony Vaio),csak akkor mindenem volt az iPad.Kicsit megbántam,de amúgy tényleg jó,főleg,hogyha mobilnet is van rajta.
Az,hogy hány éves kortól van értelme,sok mindentől függhet,de szerintem olyan 15-16.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!