Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan viselte gyermeketek...

Hogyan viselte gyermeketek amikor szemüveget kapott?

Figyelt kérdés
12 éves fiam van,most derült ki,hogy szemüveget kell hordania,mert gyengén lát távolra,azóta el van csüggedve.

2013. szept. 23. 18:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 1,5 évesen kapott szemüveget a lányom, meglepően jól viselte/viseli, nem "reklamál" -most 4 éves-, mindig hordja. Lehet, azért mert mi is szemüvegesek vagyunk a párommal, bár a nővére nem.
2013. szept. 23. 18:53
 2/13 anonim ***** válasza:
29%
Nem tudom, engem nem zavart, sőt örültem, hogy látok.:) Most is azért akarok kontaktlencsét, hogy többet lássak...:)
2013. szept. 23. 19:31
 3/13 anonim ***** válasza:
18%
Ha nem tud megbarátkozni a szemüveggel, akkor használjatok kontaktlencsét. 12 évesen már bőven tudja felelősséggel kezelni.
2013. szept. 23. 19:57
 4/13 anonim ***** válasza:
31%

Próbáljátok meg a szemtornát:

www.szemtorna.hu

2013. szept. 24. 07:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van már 9 éves korom óta, és imádom! :) (most 13 vagyok)

A lényeg, hogy ö választhassa ki, milyet szeretne.

2013. szept. 24. 10:54
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
én kb 7-8 éve vagyok szemüveges(most 16 vagyok) eleinte én is utáltam, nem hordtam.. meg is lett az eredménye, rengeteget romlott.. most 5 és 5.75, én is távolra nem látok. most pár hete vettem kontaktlencsét, mert végre nem romlik tovább. sokkal jobb mint a szemüveg, kényelmesebb, jobban látok vele. ha nagyon nem szereti a szemüveget, szerintem már megpróbálhatjátok a lencsét, nem nehéz kezelni.
2013. szept. 24. 15:53
 7/13 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem a szemüveg jobb mint a kontaktlencse. Legalábbis én nem tudnám elviselni, hogy van valami a szemgolyómon.
2013. szept. 24. 15:55
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom 10 éves és imádta az első perctől, mondjuk ő választotta ki a keretet és tényleg nagyon jól áll neki.
2013. szept. 24. 18:45
 9/13 anonim ***** válasza:
7-esnek: nem érzed, hogy van valami a szemgolyódon :) én sem hittem el, de ha jól van betéve, egyáltalán nem érzed :)
2013. szept. 24. 22:07
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért mondom de most már olyanok is szemüveget akarnak hordani akiknek nem is kell, mert egy jó keret nagyon menő...

Az én lányom ( aki már 12 éves) ovis kora óta szemüveges tehát nálunk ez nem téma.

Viszont idén kapott egy új keretet, az egész osztály meg van érte bolondulva, pedig semmi extra tényleg, fekete keret.. ami most menő.

Az egyik osztálytársának a NŐVÉRE amikor meglátta évnyitón addig-addig kérlelte a szüleit hogy ő is pont ugyanolyant szeretne, míg megkapta. Pedig neki már kontaklencséje volt.

Úgyhogy egy jól megválasztott keret, és totál menő srác lesz a fiad.

2013. szept. 25. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!