Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Sosem voltam kamasz. Lehetsége...

Sosem voltam kamasz. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, sosem voltam kamasz. Mindenki azzal poénkodik, hogy 30 évesnek születtem, a szüleim is büszkán mondják mindenkinek: Vikivel sosem volt baj, nem lázadozik, érvekkel támasztja alá az álláspontját, elfogadja, ha nincs igaza stb. Éretten gondolkodom, szerintem. Próbálok nem elfogult lenne, szeretném reálisan látni, ezért kérdezem, lehetséges ez? Hogy valakinek nem volt kamasz kora.
2013. szept. 18. 18:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet te késöbb fogsz változni. Ki tudja.
2013. szept. 18. 18:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem hinném. Ha eddig nem történt meg, mitől következne be gyökeres változás. :/
2013. szept. 18. 18:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 21 évesen csaptam anyámra az ajtót, nálam késett a "kamaszkor". Akkor jött el, hogy az agyamra ment, hogy én hú, de felnőtt vagyok, hogy nem lehet lazítanom, hogy folyton csak az elvárások vannak, és hogy "mi ütött beléd", amikor nem akartam ezeknek az elvárásoknak megfelelni. Ettől függetlenül lehet, hogy neked nem lesz. Csak tudd, hogy néha ami késik...
2013. szept. 18. 18:56
 4/10 anonim ***** válasza:
hát akkor áldd meg az eget
2013. szept. 18. 19:36
 5/10 anonim ***** válasza:
van még 3 éved...
2013. szept. 18. 21:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 15 évesen "meghülyültem" pár évre, de a tesóm csak 20 évesen
2013. szept. 18. 21:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te is átestél a kamaszkoron csak nálad gyengébbek voltak a "tünetek".

Magamon én sem vettem észre,meg szerintem a szüleim sem. Mindig is kicsit érdekes eset voltam,csak az érdeklődési köröm vett más irányokat;számomra ez a legszembetűnőbb változás.

2013. szept. 18. 23:52
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, lehet, hogy igazad van, sőt valószínű. Megváltozni, megváltoztam. Lehet, hogy ez volt a kamaszkorom :)
2013. szept. 19. 20:27
 9/10 anonim ***** válasza:
42%
van egy rossz hírem: minden kamasz azt gondolja magáról, hogy ő már mennyi érett, bezzeg a sok kis hülye körülötte
2013. szept. 20. 00:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Még minden felnőtt ember sem ilyen normális.
2013. szept. 20. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!