Van itt olyan kamasz/tini aki vonzódik valamelyik
tanárához?
Figyelt kérdés
Én a töri tanáromhoz vonzódom, de olyan szinten, hogy kiráz a hideg ha meglátom, elkezdek bizseregni :D
És ez fordítva is így van, legalábbis többször éreztette velem hogy különleges vagyok, és az osztály előtt nyíltan megmondta hogy nagyon szép vagyok. :)
17L
2013. szept. 16. 17:49
1/9 anonim válasza:
A földrajztanáromhoz vonzódom, de csak simán bejön, mint férfi, semmi több.:) 16/L
2013. szept. 16. 18:12
2/9 anonim válasza:
Én az egyik irodalomtanárhoz vonzódtam, aztán ahogy elballagtunk, szép lassan alábbhagyott a vonzalom. Bár nem tudom, hogy hogyan reagálnék rá, hogyha most találkoznánk. 18/L
2013. szept. 16. 18:43
3/9 anonim válasza:
Általános iskolás földrajztanárom nagyon bejött/bejön (mivel 2 éve elballagtam, ezért csak ritkán látom már :(). Nem csak nekem, hanem kb minden lánynak :D
Okéé, tudom lehet gondolni, hogy pár kis 13-14 éves csitri mit fantáziálgat egy tanárról, de megjegyezném, hogy javarészt 15 évesek voltunk, mikor elballagtunk. :D
2013. szept. 16. 21:38
4/9 anonim válasza:
A társadalomismeret-tanárom nagyon jól néz ki, de amúgy nem kezdenék ki vele, csak szimplán tetszik.
2013. szept. 16. 22:34
5/9 anonim válasza:
Némettanár, és imádom. :D De csak úgy, mint az 1. :)
(hozzá kell tenni, hogy apakomplexusom van)
14/L
2013. szept. 17. 09:43
6/9 anonim válasza:
Van egy tanárunk Angliából, 22 éves.
Szerintem nagyon jól néz ki, és iszonyatosan aranyosan beszél angolul. (magyarul nem is tud) :D
2013. szept. 17. 20:22
7/9 anonim válasza:
Bejön az egyik matektanár, de nem kezdenék ki vele. 18L
2013. szept. 17. 21:33
8/9 anonim válasza:
ééén igen, tesitanárom 30 alatt..16L
2013. szept. 19. 19:29
9/9 anonim válasza:
Értékismeret tanár :D (vendéglátó suli). Nem csak jól néz ki, hanem jó fej is. :D De kb. az osztályból majdnem minden lánynak bejön, a fiúk meg nem értik, hogy miért akar mindenki az ő csoportjában lenni. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!