Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Csak szerintem nem kéne egy...

Csak szerintem nem kéne egy 13 éves lánynak sírnia a pasik miatt?

Figyelt kérdés

Jó rendben van az hogy már kezd érdeklődni a fiúk iránt egy lány..de nem kéne még "depressziósnak" lennie a "szerelem miatt"

mert van egy barátnőm aki 13 éves és állandóan a fiú ügyeivel "bajlódik"

Volt már egy csomó "pasija" és "kapcsolata" és azzal jön hogy ő nem találja az igazit..a nagy Ő-t..

mit gondoltok?

2013. szept. 17. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Azt gondolom, hogy a tinikor erről szól. Dráma, dráma, dráma. Őt elöntötték a hormonok, és most így jön ki rajta. Utolér mindenkit, csak változó, hogy hány éves korában. Én 12 évesen halálosan szerelmes voltam (persze, csak távolról néztem a srácot), és szenvelegtem, sírdogáltam, álmodoztam. Mindenkinek máskor jön el ez a korszaka, de teljesen normális állapot. N30
2013. szept. 17. 16:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem csinálja a kapcsolatot nagyon komolyan, addig hadd élje meg a kis apróságokat is hatalmas dolgoknak. Nekem is volt egy barátnőm, aki ennyi idősen a szerelmi ügyeivel "szenvedett".
2013. szept. 17. 17:08
 3/6 anonim ***** válasza:
26%
Hát ezeket sosem értem meg. Én ilyen idősen még legóztam. Később volt elég időm pasizni, és az gazit is hamar megtaláltam. (lásd: 26 vagyok, lassan 8 éve párkapcsolatban és 2 közös gyerekkel)
2013. szept. 17. 17:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy lánynak sem kéne sírnia pasik miatt, akárhány éves is! Mondom ezt úgy, hogy én is pasi vagyok.
2013. szept. 18. 08:40
 5/6 anonim válasza:
vannak olyan lányok,és fiúk akiknek már volt barátja!és egyszercsak arra jönnek rá,hogy a mostani párjuk már nem csak úgy van,hanem éreznek is valamit iránta!Én mondom! 14/L vagyok!Pár hónapja ezt vettem észre! Elég nehéz,mert hiányzik!
2014. márc. 4. 11:43
 6/6 anonim válasza:
Én pont ezek a lányok miatt éreztem magam értéktelennek 13 éves koromban, önbizalmam nem volt, és mindez csak azért, mert elvárásnak számított, hogy 13 évesen pasid legyen. Most 17 éves vagyok, és 16 évesen volt az első barátom, akivel még mindig együtt vagyok, és így utólag nem is bánom, hogy előtte nem volt senkim, mert úgy érzem, megérte várni rá :) Ennek ellenére van olyan barátnőm, hogy 13 évesen jött össze a barátjával és már lassan 7 éve együtt vannak. :)
2014. márc. 4. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!