Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ciki hogyha a 16. születésnapo...

Ciki hogyha a 16. születésnapomat (sem) ünneplem különösebben?

Figyelt kérdés

nem megyek el bulizni vagy ilyesmi hanem csak itthon döglök :D

mennyire normális?

2013. szept. 17. 20:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezt fogom csinálni, legalább nem vagyok egyedül. Az a gond, hogy nekem a barátaim egyik fele balhés, akit inkább nem hozok haza, mert porig rombolnák a házat... A többi része meg mindenféle egyéb "alak", akik nem jönnek ki egymással :D

Szóval inkább hanyagolom. Amúgy is mindig utáltam a szülinapom, mert soha, semmi jó nem történt velem, csak rossz emlékeket tudok felidézni.

2013. szept. 20. 15:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Én olyan Sweet Sixteen-es bulájt tartottam hogy azóta is erről beszél a "falu" :DDD

Amúgy egyénfüggő. A barátnőim se csináltak semmit, még csak beülni se mentünk sehova egy koccintásra vagy valami.. Úgyhogy nem para :)

Majd eljön a te időd is! ;) Ahogy érzed. :)

17L

2013. okt. 24. 21:47
 13/13 anonim válasza:
Én se csapok már szülinapi zsúrokat meg nagy felhajtást szülinapkor, se semmikor (mondjuk a mi famíliánk nagyban tesz minden ünnepre :D) általános iskola 3. osztálya óta. Nincs semmi ciki ebben.
2014. ápr. 30. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!