Hogyan mondjam el, hogy melltartó kell?
tudom,hogy már rengeteg ilyen kérdés van,de most nagyon kéne a segítség. 11 éves vagyok,és elég nagyok a melleim,eddig toppot hordtam,de már nem tart eléggé..
Hogyan kérhetném meg anyukámat,vagy hogyan célozgathatnék rá,hogy kéne? Nincs zsebpénzem,magamnak nem tudok venni..
Így nem tudom megkérni hogy 'Anya szeretnék melltartót' mert valahogy jobb lenne ha ő hozná szóba,csak nem tudom hogyan célozgassak rá.
Hát most velem is ez volt csak én 14 vagyok oszt megvettem magamnak xD
Anyum azóta se tud róla de ha ennyire nem érdeklem akkor így járt;)
Köszönöm a válaszokat,ment a zöld kéz! :)
'Remélem, majd ha megjön a mensid, nem leszel ennyire gátlásos, és normálisan tudtok majd róla beszélni.
'
már meg van 1 éve :)
Én ha ilyen kérdést látok, mindig elgondolkodok rajta, hogy miért van ez a téma ennyire túllihegve?!
Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy ez egy olyan téma lenne, amin feszengeni kellene, vagy gondolkodni a tálalásán, pedig én is 11-12 éves voltam, mikor először vettem melltartót.
Mi apuval (igen apuval :D) vásárolgattunk, megláttam pár melltartót ami tetszett, gondoltam, hogy nyilván a legkisebb kosárméret kellene, derékban pedig megnéztem, hogy átérnek-e rendesen, és vettünk kettőt. Anyu otthon nem szólt semmi különöset. Nyilván, ha már lánya született, akkor azért tudja, hogy majd egyszer eljön a melltartóhordás ideje.
Szóval csak nyugodtan állj elé és közöld, vagy esetleg egy ruhavásárlás alkalmával említsd meg, hogy szeretnél benézni egy fehérneműüzletbe. Nem fog rajta meglepődni, főként ha már tényleg nagy melled van.(bár ezt el tudom képzelni :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!