18 év körüli fiatalok! Mit kaptatok a 18. szülinapotokra, és hogy ünnepeltétek meg? (bővebben lent)
Engem is érdekel, remélem kapsz még válaszokat, nekem pont egy hónap múlva lesz és ennyit tudok:
apa:jogsi
anya:lejár a biztosításom, nem kértem ezért semmit.
barátom:ezüstmedálban reménykedem:)
egyéb: disznószőr hajkefe, sminkek (magamnak leginkább,kicsit mániás vagyok) sok csoki
(ne lepődj meg ha olyan válaszokat kapsz hogy ennyi idősen már rég el kéne tartsad magad nem ajándékot kérni...)
17L
Én csak a testvéremét tudom elmesélni. Áprilisban volt 18.
Anyum akart neki szervezni valami meglepetés bulit. Én is gondolkodtam egy kicsit és arra jutottam szervezzünk neki egy bowling-estet barátaival . Szóltam szüleimnek , ők jónak találtál. Foglaltak pályát és szerveztek egy olyan 20-25 embert. Aztán muszáj volt elárulni ,hogy oda kell mennie mert különben nem tudtuk volna odarángatni. tetszett neki! :)
Köszi az eddigi válaszokat,jöhet még!
Első!Nem tudom,én nem pontoztalak le...és csodálkoztam is,mikor újra megnéztem,hogy a többiek lepontozták a kommented...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!