Mit kérnétek szülinapotokra?
2 hét múlva lesz a szülinapom [napra pontosan], úgyhogy ma eszembe jutott, hogy jó lenne már készülődni. :)
Most épp leginkább az ajándék izgat.
Eddig ezeken gondolkozom:
Pénz [ gyűjtök új hajvasalóra, meg tornacipőre]
Egy 2-4 napos kirándulás valahová a tavaszi szünetben [pl Bécs, vagy Stuttgart ... --> bár ez nem tudom a szüleimnek mennyire tetszene :\ nyáron szeretnénk menni nyaralni, lehetőleg 2 hétre, meg apu nem nagyon szeret messzire hajtani]
És az én listám itt kb végetért.
Nekem április végefelé lesz a szülinapom és eddig egy dolog jutott eszembe. A fülembe szeretnék lövetni. 14. szülinapomra a bal fülembe lövettem egyet, ez volt az egyik ajándék. Most, a 16. szülinapomra 3-at szeretnék lövetni. Egyet a balba és kettőt a jobb fülembe, így mindkettőbe 3-3 lyuk lenne;D
Egy helyen már néztem, hogy mennyiért lőnek, ott 2000Ft, de azt nem írták, hogy fülbevalóval együtt-e annyi.
Anno, 14. szülinapomon 1500Ft-ért lőtték egy másik helye orvosi fém fülbevalóval:)
Remélem 2000Ft körül lövik ott is, ahol 2 éve csináltattam, mert ott szeretném most is csináltatni:)
15/L
Köszi a válaszokat :)
Az a baj, hogyha a hajvasalót vagy a tornacipőt kérném, akkor anyu beleszólna, hogy mért annyiért veszem amennyiért, ha meg pénzt kérek, akkor jobban járok, mert több pénzt kapok, mint amennyibe kerül a tornacipő, vagy a hajvasaló. :)
1.: Az jó :) Neked is a 14. lesz? Akkor csak 1 nappal vagyok idősebb. :D
Hát te tudod, hogy mit szeretsz. Ruhát szerintem nem érdemes kérni, inkább pénzt, gondolom te jobban tudod, mi az ízlésed.
Ezeken kívül ha szeretsz olvasni, könyv. Vagy pl. én a 14. szülinapomra színházjegyet kaptam egy musicalre, amit már rég meg akartam nézni.
Vagy kérhetsz valami ékszert, vásárlási utalványt.
Én memóriakártyát kérnék vagy táskát(megláttam egy boltba és úgy megtetszett, hogy nem tudok szabadulni tőle)
14/l
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:14 neked!
Nekem meg március 6. lesz a szülinapom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!