Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit kérnétek szülinapotokra?

Mit kérnétek szülinapotokra?

Figyelt kérdés

2 hét múlva lesz a szülinapom [napra pontosan], úgyhogy ma eszembe jutott, hogy jó lenne már készülődni. :)

Most épp leginkább az ajándék izgat.

Eddig ezeken gondolkozom:

Pénz [ gyűjtök új hajvasalóra, meg tornacipőre]

Egy 2-4 napos kirándulás valahová a tavaszi szünetben [pl Bécs, vagy Stuttgart ... --> bár ez nem tudom a szüleimnek mennyire tetszene :\ nyáron szeretnénk menni nyaralni, lehetőleg 2 hétre, meg apu nem nagyon szeret messzire hajtani]

És az én listám itt kb végetért.

2011. febr. 18. 14:55
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja, és csak normális válaszokat kérek. Elegem van azokból, akik állandóan csak b.sztatják az embert...
2011. febr. 18. 15:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia ! Nekem március 5-én lesz a szülinapom:) Én telefont kértem meg persze lesz tortám :) Szerintem elve kérhetnél hajvasalót vagy tornacipőt...Nem nagyon ismerlek ezért túl sokat én sem tudok mondani ^^ Ruhát is kérhetsz , ékszer vagy egy jó kis parfüüm:)) NaPuszi=]
2011. febr. 18. 15:14
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem április végefelé lesz a szülinapom és eddig egy dolog jutott eszembe. A fülembe szeretnék lövetni. 14. szülinapomra a bal fülembe lövettem egyet, ez volt az egyik ajándék. Most, a 16. szülinapomra 3-at szeretnék lövetni. Egyet a balba és kettőt a jobb fülembe, így mindkettőbe 3-3 lyuk lenne;D

Egy helyen már néztem, hogy mennyiért lőnek, ott 2000Ft, de azt nem írták, hogy fülbevalóval együtt-e annyi.

Anno, 14. szülinapomon 1500Ft-ért lőtték egy másik helye orvosi fém fülbevalóval:)

Remélem 2000Ft körül lövik ott is, ahol 2 éve csináltattam, mert ott szeretném most is csináltatni:)

15/L

2011. febr. 18. 15:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérjél hajvasalót vagy tornacipőt ha úgyis gyűjtesz rá most megkaphatnád
2011. febr. 18. 16:02
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Az a baj, hogyha a hajvasalót vagy a tornacipőt kérném, akkor anyu beleszólna, hogy mért annyiért veszem amennyiért, ha meg pénzt kérek, akkor jobban járok, mert több pénzt kapok, mint amennyibe kerül a tornacipő, vagy a hajvasaló. :)

1.: Az jó :) Neked is a 14. lesz? Akkor csak 1 nappal vagyok idősebb. :D

2011. febr. 18. 16:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én kiskutyát kérek/kapok :D még 10 évesen megígértettem a szüleimmel hogy ha 16 éves leszek kapok egy kutyust,azt hitték elfelejtettem xD
2011. febr. 18. 17:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát te tudod, hogy mit szeretsz. Ruhát szerintem nem érdemes kérni, inkább pénzt, gondolom te jobban tudod, mi az ízlésed.

Ezeken kívül ha szeretsz olvasni, könyv. Vagy pl. én a 14. szülinapomra színházjegyet kaptam egy musicalre, amit már rég meg akartam nézni.

Vagy kérhetsz valami ékszert, vásárlási utalványt.

2011. febr. 18. 17:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én most pénzt, pénzt, pénzt kérek mindenkitől, hogy megvehessem álmaim gitárját*-*
2011. febr. 18. 20:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Én memóriakártyát kérnék vagy táskát(megláttam egy boltba és úgy megtetszett, hogy nem tudok szabadulni tőle)

14/l

2011. febr. 19. 18:15
 10/10 anonim válasza:
50%

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:14 neked!

Nekem meg március 6. lesz a szülinapom!!

2011. febr. 19. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!